Numerele norocoase ale zilei sunt 2, 9, 9, 14, 28 și 43. Culorile care v-ar putea face ziua mai frumoasă sunt verde smarald și albastru marin.

Berbec

Unele proiecte nu au nevoie de un efort fizic copleșitor, ci de o analiză aparte. Oprește-te din acționat și gândește-te mai mult asupra lucrurilor pe care le ai de îndeplinit.

Taur

Astăzi simți energia tuturor celor care te înconjoară, lucru benefic, ce îți va aduce laude. Învață, în schimb, să ai mai multă răbdare cu tine.

Gemeni

Munca pe care ai depus-o până acum în ceea ce privește sfera profesională începe să se vadă. Ai energia necesară să te poți implica productiv în ceea ce urmează.

Rac

Șefii sau colegii de la muncă te apreciază pentru eforturile pe care le depui, lucru care îți crește stima de sine. Încearcă să te și relaxezi.

Leu

Ai nevoie de flexibilitate în munca ta, ceea ce îți dă bătăi de cap, căci de multă vreme îți stă gândul numai la soluționarea acestei probleme. Sfătuiește-te cu partenerul de viață.

Fecioară

Ai acumulat o oboseală semnificativă până azi, deși suntem abia la începutul săptămânii, ori poate nu ai apucat să te odihnești îndeajuns în weekend. Nici miercuri nu scapi de această problemă, ba chiar se anunță încă o zi dificilă.

Balanță

Este posibil ca aceasta să fie una dintre acele zile în care ai impresia că ceea ce îți dorești nu îți face bine sau că oamenii dragi nu au cele mai bune intenții în ceea ce te privește. Ar fi bine să lămurești problema cât e caldă.

Scorpion

Nu pari să ai cea mai bună interacțiune cu familia. Ți se recomandă să fii diplomat. Astăzi poți învăța ce înseamnă cu adevărat discreția. Nu este indicat să discuți anumite lucruri și cu alte persoane.

Săgetător

Comunici greu cu cei din jur, lucru care poate are legătură cu problemele punctuale cu care te întâlnești zilnic, dar pe care nu le discuți. S-ar putea să apară unele erori la serviciu.

Capricorn

Ai grijă la cheltuieli, căci ai putea avea tendința să raționalizezi anumite tentații, să ajungi să crezi că sunt nevoi, când de fapt se califică la mofturi.

Vărsător

Din punct de vedere financiar ești destul de mulțumit, mai ales că partenerul de viață este cel care te susține cumva sau chiar familia poate face acest lucru. Aspectul sănătății este unul stabil, iar asta te ajută.

Pești

Anumite câștiguri se pot anunța cât de curând sau cel puțin acum poți începe să faci un plan pentru viitor și pentru ce îți dorești să realizezi. Dorințele puse acum au șanse să devină realitate.