Horoscopul zilnic pentru 6 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Capricorn își dedică timpul și atenția prietenilor.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot avea parte de momente intime intense, de ocazia de a alunga monotonia din viața intimă și a se apropia de partener. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le poate aduce celor singuri o mai mare dorință de aventură. Posibil să fie vorba de persoane din trecut sau relații ascunse despre care acum să discute. Atenție la iluzionare și confuzie!

Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de o zi foarte bună în plan relațional. Nativii se reapropie de partener, sunt romantici, sensibili și mult mai atenți la nevoile sentimentale ale persoanei iubite. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce celor singuri ocazia de a cunoaște pe cineva din anturaj care să le trezească interesul.

Gemeni

Deși este weekend, cei născuți în zodia Gemeni își canalizează interesul, atenția asupra sectorului profesional. Posibil ca nativii să analizeze niște sarcini, niște activități în care sunt implicați și să vadă cum se pot afirma prin acestea. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce popularitate și ocazia de a-și îmbunătăți imaginea în fața celorlalți, dar și, pe de altă parte, de a-și îmbunătăți stilul de viață.

Rac

Cei născuți în zodia Rac se bucură de o zi foarte bună în plan sentimental. Nativii sunt romantici, empatizează cu persoana iubită și ajung la viziuni comune despre relație. Cei singuri pot fi atrași de o persană cu care împărtășesc convingeri și principii de viață. Zi bună pentru activități cu copiii. Horoscopul de azi pentru zodia Rac aduce multă creativitate, imaginație, nevoie de poezie în viața lor.

Leu

Este o zi bună pentru cei născuți în zodia Leu care au de clarificat situații ce țin de familie, locuință, bunuri de patrimoniu pentru că vor fi mai empatici la dorințele celorlalți, însă trebuie să fie și atenți pentru a nu fi păcăliți. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le aduce ocazia de a se apropia de cei dragi.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară se bucură de complimente din partea partenerului de viață sau chiar ei înșiși sunt mai deschiși și mai dornici să-și exprime sentimentele. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le aduce ocazia îmbunătățirii situației de cuplu. Se întrevăd momente romantice și o mai mare apropiere de ceilalți.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță au ocazia să-și exprime talentele, să se pună în valoare prin creativitate și simț artistic. Sarcinile zilnice vor fi mai ușor de rezolvat. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le poate favoriza o stare de spirit foarte bună, în ciuda oricărui context. Nativii sunt mai sensibili decât de obicei.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se bucură de un aspect benefic între Venus, palneta iubirii, aflată în zodia lor și Neptun, planeta viselor, aflată în sectorul iubirii. Prin urmare, contextul astrologic al zilei îi predispune la romantism, sensibilitate și le dezvoltă creativitatea și imaginația. Cei singuri pot fi arași de o persoană. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce momente plăcute în cuplu, dar și o dorință mai mare de a se preocupa de ei înșiși.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să aibă parte de trăiri emoționale intense în sinea lor și să prefere să le ascundă. Chiar dacă sunt măcinați de trecut, vor avea parte de conștientizări importante în urma acestora. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce ocazia vindecării unor traume emoționale, poate chiar din copilărie.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o zi favorabilă îmbunătățirii relațiilor de prietenie. Nativii pot comunica cu mai multă empatie și chiar pot flirta mai ușor. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce idei despre cum să-și îmbunătățească situația unui proiect. Soluțiile pot fi ușor nerealiste, dar aplicabile.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au mai multă grijă la imaginea lor, la cum sunt văzuți din exterior de ceilalți. O serie de nativi pot fi mai atenți la carieră pentru că pot avea inspirație, pot avea viziuni despre ce trebuie să facă pentru a-și îmbunătăți viața profesională. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le aduce ocazia de a se simți apreciați, valorificați.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au șansa să conștientizeze o situație legată de principii, convingeri, mentalități pe care le au, să se dezvolte personal, să-și îmbunătățească viziunea asupra unor situații de viață. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le aduce un mai mare interes pentrtu explorarea unor noi domenii, pentru cunoaștere. Intuiția, imaginația și visarea funcționează la capacități înalte.

Vezi și: Testul muzicii divine: Ce operă muzicală îți liniștește sufletul