Horoscopul zilnic pentru 24 iulie 2020 spune că astăzi nativii din zodia Scorpion pot pierde bani prin investiții riscante și speculații financiare.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să nu ia decizii, să nu demareze noi activități și nici să nu ia inițiative, mai ales la locul de muncă pentru că se pot confrunta cu o mare incapacitate de a fi practici și rsponsabili. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec ăi atenționează că pot intra în conflicte cu colegii. Posibile stări de nervozitate, irascibilitate, lipsă de toleranță.

Taur

Nu este o zi favorabilă în dragoste pentru cei născuți în zodia Taur, iar riscul de a exagera, de a duce lucrurile la extrem și a cădea în extrema opusă este foarte mare. Cei singuri sunt sfătuiți să evite flirturile. Horoscopul de azi pentru zodia Taur îi sfătuiește să evite cumpărăturile și cheltuirea banilor pe distracții, cadouri pentru partener sau alte plăceri de moment.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni sunt la un pas de a da naștere unui conflict greu de aplanat în familie și de aceea este bine să lase capriciile și bârfele deoparte. Posibil ca unele tensiuni să fie pricinuite de partener sau să aibă loc între partener și părinți. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni îi sfătuiește să evite cheltuielile pentru locuință pentru că pot fi tentați să cumpere lucruri, obiecte de care nu au, de fapt, nevoie.

Rac

Cei născuți în zodia Rac pot avea parte de niște dialoguri cu cineva din trecut, însă acestea se vor duce la extrem și se pot transforma în adevărate scandaluri. Posibil să primească o sumă de bani neașteptată. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce neplăceri legate de o deplasare, discuții în contradictoriu, poate chiar o amânare a unui drum.

Leu

Cei născuți în zodia Leu s-ar putea să aibă parte de niște neplăceri financiare, ceva le poate da peste cap un plan făcut cu prietenii sau un proiect profesional. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să evite cheltuielile pentru că au tendința de a exagera. Posibile tensiuni în anturaj, în special cu colegii de muncă, șefii, autoritățile.

Fecioară

Cu Luna în tranzit prin semnul lor, în aspecte tensionate cu Venus, cei născuți în zodia Fecioară ar fi bine să evite tensiunile cu persoana iubită, mai ales pe teme financiare sau reproșurile rezultate dintr-o stimă de sine scăzută. Totodată, atenție la dialogul cu șefii și autoritățile. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să evite cheltuielile pe cât posibil.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță sunt sfătuiți să aibă mai multă grijă la starea de sănătate, în special cea psihică pentru că nativii pot fi copleșiți de frământări, gânduri, temeri. Atenție la tulburările gastrointestinale! Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să evite să se gândească la trecut și să se implice, chiar forțat, dacă este nevoie, în activități relaxante, care să-i distragă de la amintiri.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot fi destul de tensionați în relația cu partenerul de viață sau cu prietenii. De asemenea, posibil ca niște planuri, mai ales cu implicare financiară, să nu le iasă așa cum își doresc. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion îi sfătuiește să evite speculațiile financiare, investițiile riscante.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător pot fi destul de tensionați în sectorul profesional, poate din cauza unor contracte, asocieri nefavorabile sau chiar din cauza unor cheltuieli neprevăzute. Unii nativi pot pierde o funcție, un parteneriat, o colaborare. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să aibă mare grijă la imagine și la modul în care se prezintă într-un context profesional.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie forțați de un context să facă niște schimbări la locul de muncă. Posibil ca nativii să primească unele reproșuri de la colegi sau ideile lor să nu fie pe placul celorlalți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere mai multă grijă la sănătate, la alimentație, în special. De evitat excesele! 

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător vor fi foarte tentați să cheltuie bani pe distracții, pe petrecei, pentru a face un lucru pe care-l așteaptă de multă vreme, poate să-și satisfacă o pasiune costisitoare. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate tensiuni într-o relație intimă, de cuplu sau aventură. Risc de a călca strâmb, de a înșela.

Pești

Cei născuți în zodia Pești pot avea parte de unele tensiuni în familie, posibil chiar cu partenerul de viață din cauza părinților sau invers. Nativii pot trece printr-un tumult interior cauzat de o problemă sentimentală. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să fie foarte atenți la o situație ce vizează o negociere, un contract.

Vezi și: Cea mai frumoasă insulă din lume. Imagini cu locuri exotice ieșite din comun

Dionisie Rusu