Horoscopul zilnic pentru 11 mai 2020 spune că astăzi nativii din zodia Vărsător vor avea parte de retrogradarea lui Saturn întocmai în semnul lor.

Saturn își începe mersul aparent retrograd prin zodia Vărsător, mers pe care-l menține până pe data de 2 iulie, atunci când, în aceeași mișcare retrogradă, va poposi în zodia Capricorn. Tranzitul lui Saturn retrograd va continua și în Capricorn până pe data de 29 septembrie 2020, când va reveni în mers direct.

Saturn ne îndeamnă la liberă exprimare, susține tehnologia și vine cu inovații în acest domeniu, însă în mersul său retrograd aceste aspecte pot deveni limitative întocmai pentru că trebuie să dăm dovadă de mai multă responsabilitate, conștientizare și înțelepciune.

Saturn retrograd poate favoriza luptele pentru putere, poate da jos din funcții persoane care nu au ajuns pe drept acolo și va taxa cu duritate acțiunile imorale, incorecte și nedemne. Fiecare persoană, în funcție de zodie și ascendent, va avea de reevaluat și reanalizat cu multă seriozitate un anume domeniu de viață, acolo resimțind și blocajele și limitările în perioada următoare, până pe 2 iulie 2020.

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor trebui să-și reevalueze relațiile cu cei din jur, vizate fiind în primul rând relațiile de prietenie. Posibil ca nativii să aibă parte de experiențe menite să le arate cine le este cu adevărat alături și cine urmărește alt scop. De asemenea, posibil ca unele planuri de viitor și proiecte să întâmpine blocaje în demarare sau dezvoltare și cel mai probabil va fi nevoie de mai multă responsabilitate, dar și de desprinderea de unele prejudecăți și ideologii învechite. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec poate aduce dezamăgiri din partea unei persoane dragi, apropiate.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor trebui să-și reevalueze cariera și viziunea pe care o au asupra sectorului profesional, asupra reputației lor și să găsească noi direcții de dezvoltare. Mulți nativi s-ar putea să întâmpine limitări și blocaje în obținerea unei funcții, în atingerea unor țeluri și nu este exclus să fie nevoie să mai învețe ceva pentru a ajunge acolo unde-și doresc, poate chiar să obțină o diplomă. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce unor nativi dorința de a schimba complet cariera.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor intra într-o amplă etapă de reevaluare a principiilor de viață, a mentalităților și credințelor pe care le au și cel mai probabil va fi nevoie de o mai mare apropiere de spiritualitate pentru a înțelege sensul vieții. Multe din experiențele trecute vor trebui reanalizate și corectate acum, mai ales că Axa Destinului s-a mutat în Gemeni-Săgetător, deci în semnul lor, iar Saturn guvernează întocmai ceea ce trebuie să lase în spate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce nativilor o nevoie interioară de a învăța ceva nou, iar în această perioadă nu este exclus să se înscrie la cursuri noi, să încerce să obțină o diplomă.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor trebui să-și reevalueze relațiile intime, dar și modul în care se raportează la banii altora, la moșteniri, partaje, litigii, investiții, credite. Nativii s-ar putea să întâmpine obstacole în sectorul financiar și să fie nevoie de mai multă responsabilizare și maturizare în acest sens. Este momentul să scoată niște frici la suprafață și să le dizolve, de exemplu frica de a fi înșelați, frica de a pierde bani, frica de a-și pierde autoritatea sau un parteneriat, o colaborare, o căsnicie. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le atrage atenția că infidelitățile vor fi aspru taxate în această perioadă.

Leu

Cei născuți în zodia Leu vor intra într-o amplă perioadă de reevaluare a relațiilor, în special fiind vizate relațiile de cuplu, de căsătorie, și parteneriatele profesionale, colaborările. Este vremea ca nativii să se responsabilizeze mai mult vizavi de aceste sectoare, să devină mai maturi în ceea ce privește cuplul și chiar dacă sunt singuri, să adopte altă abordare pentru că Saturn va limita legarea relațiilor de lungă durată în perioada următoare. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere să muncească mai mult pentru a obține asocierea, parteneriatul, proiectul pe care și-l doresc.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară vor traversa o amplă perioadă în care munca, activitățile zilnice vor intra în vizorul lor pentru a fi reevaluate. Nativii trebuie să se responsabilizeze mai mult cu privire la modul în care-și desfășoară sarcinile la locul de muncă și nu este exclus să fie nevoie de o revizuire a atribuțiilor și a programului. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le cere să aibă mai multă grijă la sănătate și să dea dovadă de mai multă responsabilitate în acest sens.

Balanță

Cei născuți în zodia Balanță vor intra într-o perioadă de reevaluări și revizuiri sentimentale. Nativii cel mai probabil vor fi forțați de contextul astrologic să-și schimbe mentalitatea cu privire la iubire, să se maturizeze și să devină mai responsabili în relațiile pe care le au. Aventurile și flirturile pot fi taxate și nu este exclus ca cei singuri să întâmpine obstacole în legarea unei noi povești de iubire. Oricum nu este nici pe departe momentul să o facă. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să se elibereze de prejudecăți, iar cei care sunt părinți să-și controleze autoritatea pe care o manifestă asupra copiilor.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion vor avea parte de o perioadă în care relația cu membrii familiei va intra sub lupă pentru a fi analizată. Este vorba de mai multă asumare față de familie, de mai multă implicare în activitățile casnice și gospodărești. Pe de altă parte, regimul unei locuințe poate fi reanalizat și unii nativi pot întâmpina obstacole dacă au planuri legate de casă. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le cere să-și reanalizeze trecutul, copilăria și să se dseprindă de niște tipare, de niște mentalități și ideologii învechite.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor întâmpina blocaje legate de comunicare și de tot ce ține de acest sector, prin asta înțelegându-se și dialogul cu cei din jur, și discursurile publice, negocierile, semnările de contracte, dar și activitățile academice, de predare și de învățare. Este nevoie să se maturizeze și să se responsabilizeze în aceste direcții, dar mai ales să se întoarcă în trecut și să reia un dialog lăsat neîncheiat. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să învețe să comunice în caz contrar lecțiile lui Saturn vor fi neașteptat de neplăcute.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn au parte de retrogradarea lui Saturn, întocmai guvernatorul lor, în sectorul financiar, iar acest aspect poate aduce blocaje și limitări în obținerea unor bani, a unor avantaje ce decurg din munca depusă. Totodată, Saturn îi va învăța responsabilitatea în administrarea bugetului și nu este exclus să resimtă puternic limitările sale. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le cere să încerce să se pună mai mult în valoare prin talentele personale. Nativii au șanse să transforme o pasiune într-o sursă de venit.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au parte de retrogradarea lui Saturn întocmai în semnul lor și acest aspect poate să le aducă o seriozitate cu care nu sunt obișnuiți, o rigiditate în manifestări și atitudinea față de cei din jur. Totodată, vor simți nevoia să-și schimbe niște principii și ideologii, să lase în spate acele aspecte de viață cu care nu mai rezonează. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce simțământul că ceva nu va funcționa, un plan, proiect posibil să fie înfrânat.

Pești

Cei născuți în zodia Pești au ocazia odată cu această retrogradare a lui Saturn să scoată la suprafață niște frici, temeri, obsesii, vicii și să le vindece. Trecutul va reveni în prezent, mai agresiv ca altă dată și le va cere să-l reanalizeze și să-l dizolve. Posibil să experimenteze stări de interiorizare, de retragere în sine. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le cere să acorde mai multă atenție sănătății, mai ales dacă au afecțiuni cronicizate sau lăsate nerezolvate.

Dionisie Rusu