Interpreta autohtonă și-a anunțat admiratorii, prin intermediul rețelelor sociale, că urmează să aibă loc în nou proiect. Nu se cunosc cu exactitate detalii și despre ce este vorba, dar cert este că urmează o colaborare interesantă.


„Împreună cu regele nostru, Filip Kirkorov și Cosmopolitan Russia, pregătim o surpriză frumoasă pentru Anul Nou”, a dezvăluit Natalia Gordienko pe Instagram, publicând câteva imagini în care apare alături de Filip Kirkorov, de la care a împrumutat o coroană, dar și alături de interpretul Alexei Vorobiov.

Nu se cunosc detalii despre proiect, dacă e vorba despre apariția pe paginile revistei, un duet sau trio muzical, sau poate ambele, așa că rămâne să ne înarmăm cu puțină răbdare, în special pentru că au mai rămas doar două săptămâni până la Revelion.

Natalia Gordienko și Filip Kirkorov s-au cunoscut încă în 2007, atunci când interpreta câștigase concursul muzical „Novaya Volna” și nu sunt la prima colaborare. Piesa „Prison” cu care Natalia trebuia să ne reprezinte țara la Eurovision 2020, a fost compusă de artistul rus și Dimitris Kontopoulos.

Sursa: ea.md

Carolin Minciuc