Horoscop Berbec – 4 decembrie 2020:

Ziua poate aduce vești bune, gesturi frumoase ale unor persoane dragi sau invitația de a fi tu cel care oferă surprize plăcute apropiaților.

Horoscop Taur – 4 decembrie 2020:

Este important să-ți păstrezi nu doar calmul ci și acea putere a ta, specială, de a pune lucrurile în ordine chiar și atunci când nu ești sigur de rezultat sau de metodă.

Horoscop Gemeni – 4 decembrie 2020:

Ai parte de o zi în care ai putea vedea puțin deformat anumite situații, poate și pentru că nu-ți sunt pe plac. In loc să te lași dus de aceste neplăceri, mai bine te ții de ceea ce contează.

Horoscop Rac – 4 decembrie 2020:

Dacă nu aluneci în butoiul cu melancolie în prima parte a zilei, vei avea șansa de a trăi clipe frumoase, chiar și în mediul de la serviciu și ar fi păcat să le pierzi.

Horoscop Leu – 4 decembrie 2020:

Unele mici întârzieri și alte neplăceri, obișnuite, se pot aduna în așa fel încât să-ți strice dispoziția destul de mult. In loc să le contabilizezi, mai bine le ignori cu eleganță și îți vezi de-ale tale.

Horoscop Fecioară – 4 decembrie 2020:

Gesturile unora dintre prieteni sau rude apropiate pot deveni o sursă cât se poate de reală de stres, ca și cum ar face ceva intenționat, împotriva ta, deși nu e deloc așa.

Horoscop Balanță – 4 decembrie 2020:

S-ar putea să exagerezi dificultățile pe care ți le provoacă situația actuală din familie și să îți și asumi mai mult decât poți duce. Un strop de detașare este ceea ce-ți lipsește.

Horoscop Scorpion – 4 decembrie 2020:

Ar fi bine să-ți propui chiar de la primele ore ale acestei zile să prețuiești mai mult oamenii decât orice altă valoare, ca să poți lua decizii inteligente și adaptate situațiilor pe care le trăiești.

Horoscop Săgetător – 4 decembrie 2020:

Dincolo de aparențe se petrec mult mai multe lucruri decât pare și ar fi bine să ții cont de asta când iei o decizie, chiar și una simplă, cum ar fi să începi o discuție cu un apropiat.

Horoscop Capricorn – 4 decembrie 2020:

Dacă vei reuși să faci efortul interior necesar ca să-i poți trata pe toți cei din jur cu bunăvoință, vei observa și efectul magic pe care îl va avea atitudinea ta. 

Horoscop Vărsător – 4 decembrie 2020:

Dincolo de micile neplăceri ale zilei, se ascunde un potențial deosebit. Te poți apropai mai ușor de inima celor pe care îi iubești, bineînțeles că nu pe orice cale.

Horoscop Pești – 4 decembrie 2020:

Este important să știi când să te oprești din ceea ce faci, indiferent ce ai în plan pentru astăzi. Principala virtute a zilei este să știi când ceea ce faci e prea mult pentru ceilalți.