Federația Moldovenească de Fotbal continuă să susțină proiecte de amenajare a stadioanelor cu suprafață naturală din Republica Moldova. FMF a organizat procesul de însămânțare și amenajare a gazonului Arenei sportive din Nisporeni.

Experții federației au utilizat semințe pentru gazon sportiv și au aplicat nisip, folosind echipament tehnic specializat, se arată într-un comunicat al FMF.

Vă reamintim că, anterior, FMF a instalat sistemul nocturn pe Arena din Nisporeni.

Dezvoltarea infrastructurii este una dintre direcțiile prioritare în activitatea Federației Moldovenești de Fotbal. Susținerea unor astfel de proiecte pentru menținerea și îmbunătățirea gazoanelor naturale și sintetice pe stadioanele din Republica Moldova este importantă în perspectiva ridicării calității nivelului jocului și atractivității pentru suporteri, precum și a organizării mai multor evenimente care vor asigura dezvoltarea fotbalului în țară.


Anterior, specialiștii FMF au efectuat lucrări de revigorare și mentenanță a terenurilor de fotbal din Orhei, Lozova, Râșcani, Drochia, Ceadîr-Lunga, Sărata Galbenă, Hâncești, Budești, Bălți, Sireți, Tohatin, Glodeni, Criuleni, Edineț, Chișinău și alte localități din Republica Moldova.

Vezi și: Moldova a cucerit două medalii la Cupa Mondială de caiac-canoe din Ungaria