O bancă din Parcul „La Izvor” din sectorul Buiucani al Capitalei a fost mutată cu locul în fața unei alte bănci de către persoane necunoscute, fapt ce a motivat municipalitatea să vină cu un mesaj către chișinăuieni.

Într-un mesaj adresat pe pagina de Facebook a Preturii Buiucani se precizează că, astfel de acțiuni nu vor fi tolerate, iar persoanele care au comis această faptă vor fi trase la răspundere.

„Bătaie de joc atât față de acei muncitorii ce s-au chinuit în genunchi să aranjeze acel pavaj și mobilier, cât mai ales față de bunul public, bunul nostru al tuturor, și față de toate lucrurile frumoase ce s-au realizat în sectorul Buiucani. Nu vom tolera astfel de acțiuni. Vor fi identificate toate persoanele ce fac rău sectorului nostru”, se arată în mesajul publicat pe pagina de Facebook a Preturii Buiucani, citat de Realitatea.md.

Precizăm că, acesta nu este singurul caz când mobilierul din cadrul parcurilor din Capitale sunt vandalizate. Anterior, o bancă din Parcul „Valea Morilor” a fost scoasă de pe alee și aruncată în lac. Tot în acea zonă de odihnă au fost furate și piesele tablei de șah.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD