De-a lungul pandemiei de coronavirus, multe persoane au pierdut lupta cu kilogramele, iar vedetele nu fac excepție. Toate persoanele s-au străduit să își păstreze siluetele suple, fără pic de grăsime. Iată, însă că, Lana Del Rey a fost văzută recent, pe stradă în Los Angeles, iar fanii au rămas șocați de noile ei dimensiuni.

Carantinarea pe fondul pandemiei de coronavirus în curs de desfășurare a fost stresantă pentru toată lumea și, cu multe săli de sport și restaurante încă închise, mai multe vedete au fost sincere cu privire la greutatea pe care au câștigat-o în timp ce au fost adăpostite în interiorul casei.

Lana Del Rey este unul dintre exemplele care a pierdut lupta cu greutatea. Celebra cântăreață a fost luată în vizor de paparazii, iar pe lângă faptul că a fost văzută cu brațul fracturat, vizibil a fost și că aceasta s-a îngrășat. Starul odată foarte sexy, mult mai subțire decât acum și care emană feminitate prin toți porii, acum are un corp mai plin, cu rotunjire evidentă, în special pe abdomen.

Lana Del Rey spune că recent și-a fracturat brațul în timp ce patina pe gheață. Duminică, vedeta a postat pe Instagram o fotografie cu brațul înfășurat în bandaje și legat de de gât cu o curea, avertizându-și fanii să nu ajungă la concluzii pripite atunci când îi văd noul videoclip muzical Chemtrails Over the Country Club.

Se pare că este logodită cu colegul muzician Clayton Johnson, în vârstă de 31 de ani, după ce s-au întâlnit pe o aplicație de întâlniri la începutul acestui an. Însă, Lana Del Rey a fost văzută fără inel pe deget, în timp ce apuca mâncare de la un restaurant cunoscut de taco din Los Angeles, sâmbătă după-amiază.

Cântăreața de 35 de ani, care are în prezent brațul stâng fracturat din cauza unui accident cu patinele, ar fi putut scoate presupusul inel de logodnă din motive de confort.

Menținându-se obișnuită pentru alergarea ei de taco, Del Rey s-a îmbrăcat cu un tricou gri deschis, cu decupaj în față și o pereche de mini pantaloni scurți negri, care îi lăsa la vedere picioarele vizibil mai grăsuțe.



Sursa: SpyNews

Carolin Minciuc