Kim Kardashian și-a etalat trupul incredibil, într-un bikini minuscul. Faimoasa vedetă a pozat în ipostaze incendiare, cu ocazia zilei sale de naștere. Kim și-a sărbătorit cea de-a 40-a aniversare într-o vacanță luxoasă, pe o insulă privată, scrie SHOK.md.

Kim Kardashian este extrem de sexy la cei 40 de ani ai săi! Este știut faptul că vedeta a investit în mai multe intervenții estetice, dar se vede că a meritat. Din fotografiile postate pe Instagram am crede că a împlinit 20 de ani, nicidecum dublu.

Kim Kardashian și-a arătat trupul incredibil, într-un bikini minuscul, care a lăsat aproape totul la vedere. Ea s-a fotografiat în timp ce se afla pe o „insulă privată”, unde continuă să își sărbătorească ziua de naștere.

Kim poartă un costum de baie de culoare nude, foarte mic, lăsând loc imaginației. L-a accesorizat cu o pereche de ochelari de soare extravaganți, iar pe cap și-a pus o eșarfă maro, marca Louis Vuitton.

Kim a recunoscut că era îngrijorată de împlinirea a 40 de ani.

Când a fost întrebată dacă are temeri legate de îmbătrânire, ea a spus:

„În fiecare zi. Am luat cina cu mama mea aseară, de ziua ei. Vorbeam despre acest lucru. Există un sentiment de calm și înțelepciune pe care îl obții odată cu înaintarea în vârstă. – Dar, de asemenea, e de rahat. Nu există o cale ușoară. Dar încă nu simt că am îmbătrânit.”, a spus ea.


foto: Instagram

Vezi și: Testul curcubeului: Ce culoare îți simbolizează energia sufletească?