Nimeni nu poate nega că este o femeie frumoasă, însă nici macar ea nu este perfectă. Dacă în imaginile pe care le postează pe Instagram nu are cusur, în viață reală Kim Kardashian are aceleași probleme ca orice femeie.

Vedeta nu neagă că face o mulțime de tratamente corporale și faciale pentru un look impecabil. Luna trecută, Kim K. a sărbătorit-o pe sora sa, Kourtney. Vedeta a postat pe pagina sa de Instagram mai multe fotografii, iar într-una dintre ele era nemachiată. Chipul ei poartă urmele bolii de piele de care suferă: psoriazis. 

Kim Kardashian nu face un secret din faptul că sufera de psoriazis și a publicat pe contul ei de Instagram o fotografie înainte de machiaj. În ciuda celor mai noi și avansate tratamente, Kim nu a reușit să se vindece.

Cu o talie de vispe, un bust generos și un posterior celebru în întreaga lume, Kim Kardashian face furori cu formele sale sexy. Una dintre cele mai vânate vedete de către paparazzi, Kim știe că succesul ei are legătură și cu outfiturile provocatoare pe care le poartă. Deși multe femei încearcă să își ascundă posteriorul mai mare, ea și-l accentuează prin ținute ultra mulate. 

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD