Floyd Mayweather, care va împlini 44 de ani pe 24 februarie 2021, nu se dezminte! Multiplul campion, dar și miliardar, i-a oferit un dar de zeci de mii de euro nepoțelului său, în vârstă de 5 săptămâni, scrie Digi Sport.

Fiica sa, Yaya (20 de ani), a născut la data de 9 ianuarie 2021. Anunțul a fost făcut chiar de Yaya, care a postat pe rețelele de socializare o imagine cu piciorușul bebelușului, pe coloana muzicală a piesei lui Queen Naija's, "Mama Hand".

Tăticul copilului este și el celebru și e nimeni altul decât rapperul NBA Youngboy, supranumit Young Boy Never Broke Again.

Ce cadou, în valoare de zeci de mii de euro, i-a făcut Mayweather nepoțelului său

Floyd Mayweather și-a răsfățat nepoțelul, în vârstă de doar 5 săptămâni, cu un ceas, marca Rolex, realizat numai din aur încrustat cu diamante, a cărui valoare e de 42.000 de dolari, potrivit The Sun. Cel mai probabil, multiplul campion își dorește să-i împărtășească micuțului Kentrell jr pasiunea sa pentru ceasuri.

”KJ a primit primul său Rolex”, a scris Yaya, fiica cea mare a lui Mayweather.

Cel mai scump ceas din colecţia lui este ”The Billionaire Watch”, care costă 18 milioane de dolari!

”În 30 de zile, iau cu mine 30 de ceasuri. Ştiţi ce e tare? Că dacă mai stau 10 zile, iau încă 10 ceasuri. Apoi, dacă vreau să îl scot pe cel mai tare, îl scot pe ăla care a costat 18 milioane”, a spus, deunăzi, Mayweather.

Cu câteva luni înainte, în aprilie 2020, Yaya a fost protagonista unui moment șocant, după ce a ajuns în arest pentru că a înjunghiat-o pe mama copilului lui Youngboy, Lapattra Jacobs.

Dionisie Rusu