Cristiano Ronaldo a fost testat pozitiv pentru noul coronavirus, iar acum urmează un tratament special, scrie Digi Sport.

Vedeta lui Juventus se afla în Portugalia în momentul în care a fost testat pozitiv, astfel că a avut nevoie de un avion special pentru a se deplasa în Italia. Cristiano Ronaldo a închiriat un Bombardier Learjet 45XR LX-ONE, care a fost modificat astfel încât să devină o ambulanță aeriană, anunță The Sun.

Acest tip de avion privat se află în colecția unor oameni cu adevărat celebri. Novak Djokovic are un model pe care îl folosește atunci când se deplasează cu familia, iar actorul John Travolta a fost chiar ambasadorul companiei în trecut.

În mod normal, o aeronavă Bombardier Learjet 45XR LX-ONE costă 3 milioane de dolari.

Ce meciuri va rata Cristiano Ronaldo, după ce a fost depistat cu COVID-19. Reîntâlnirea pe gazon cu Lionel Messi, incertă

Cristiano Ronaldo a fost depistat cu COVID-19 și, pe lângă meciul naționalei Portugaliei cu Suedia, din Liga Națiunilor, va rata sigur și cel puțin două jocuri ale lui Juventus.

Atacantul portughez a fost testat pozitiv pe 13 octombrie, în cantonamentul naționalei, ceea ce a înseamnă, anunță Calciomercato, că nu va putea fi pe gazon la meciurile lui Juventus cu Crotone, din campionat, de sâmbătă, Dinamo Kiev, debutul în noul sezon al Ligii Campionilor.

De asemenea, Cristiano Ronaldo ar putea rata și duelul cu Hellas Verona din campionat, dar și reîntâlnirea pe gazon cu Lionel Messi.

Juventus primește vizita Barcelonei pe 28 octombrie, în a doua etapă a fazei grupelor Ligii Campionilor, iar protocolul UEFA ar putea face ca portughezul să nu fie eligibil.

Concret, conform normelor sanitare stabilite de forul continental, un fotbalist poate evolua într-o partidă din Champions League sau Europa League dacă a fost negativ la testul COVID-19 cu șapte zile înaintea disputării jocului.

Astfel, ca Ronaldo să poată evolua cu Barcelona, trebuie să aibă un rezultat negativ la testul COVID-19 pe 21 octombrie.

Vezi și: Anglia, surpriza serii în Liga Națiunilor

Dionisie Rusu