Cristiano Ronaldo a câștigat, pentru al doilea an consecutiv, titlul în Italia cu Juventus și a ales să marcheze evenimentul prin achiziționarea unei mașini.

Alegerea lui Cristiano Ronaldo a fost un Bugatti Centodieci, model ce se va fabrica în doar 10 exemplare și care costă aproape 9.500.000 de euro.

Cristiano Ronaldo și-a cumpărat o mașină de peste 9.000.000 de euro

Mașina îi va fi, conform The Sun, livrată lui Ronaldo abia la începutul anului viitor. Starul portughez a ales ca noul său bolid să fie vopsit în alb și negru, pentru a marca succesul din Italia cu Juventus, club ce a ajuns la nouă titluri consecutive.

Bugatti Centodieci va veni cu un motor de opt litri, W16, cu nu mai puțin de 1.600 de cai putere și atinge 100 de kilometri la oră în doar 2.4 secunde.


Bugatti Centodieci, mașina cumpărată de Cristiano Ronaldo / Foto: Profimedia

După cadoul de lux pe care și l-a făcut, Cristiano Ronaldo va încerca să obțină un alt trofeu cu Juventus, Champions League. Formația lui Maurizio Sarri joacă returul optimilor de finală cu Lyon pe 7 august, în direct la Digi Sport. În prima manșă, francezii s-au impus cu 1-0.

Vezi și: Mircea Lucescu l-a luat de gât de la prima apariție în cantonamentul lui Dinamo Kiev. Gestul COMPLET neașteptat

Carolin Minciuc