Americanul John Cena (43 de ani), unul dintre luptătorii de legendă în competițiile de wrestling, s-a căsătorit săptămâna trecută pentru a doua oară, eveniment pe care l-a ținut secret timp de câteva zile, pâna la dezvăluirile facute de presa de peste Ocean.


Aflat într-o relație de aproape doi ani cu canadianca Shay Shariatzadeh (31 de ani), John Cena a decis să facă pasul cel mare și să formeze o familie cu partenera sa. Este al doilea mariaj al cunoscutului luptător, dar și actor, John trecând în 2012 prin divorțul de Elizabeth Huberdeau, după o căsnicie care a durat 3 ani.


Vestea nunții i-a luat prin suprindere pe admiratorii sportivului, cu atât mai mult cu cât s-a aflat abia la câteva zile după ce John și Shay și-au unit în mod oficial destinele, într-un cadru privat, în Florida.

Despre proaspăta soție a lui John Cena nu se știu foarte multe lucruri, ea preferând să stea departe de mediatizarea oferită în primul rând de rețelele de socializare. Canadianca la origini, din Vancouver, Shay Shariatzadeh și-a construit o carieră în domeniul tehnic, fiind licențiată în electronică și inginer de profesie, în prezent la o companie de software.

Vezi și: Mircea Lucescu înaintea duelului cu Juventus. Cuvinte superbe la adresa lui Pirlo și caracterizări pentru Messi și Ronaldo

Dionisie Rusu