Cristiano Ronaldo a avut un gol anulat în mod eronat la meciul Serbia - Portugalia 2-2, iar starul lusitan a avut o criză de nervi, aruncându-și banderola de căpitan pe gazon, scrie Digi Sport.

"Accesoriul" lui Ronaldo a fost ridicat de pe teren de un pompier prezent pe stadion, Djordje Vukicevic. Acesta a decis să trimită la licitație banderola, iar suma obținută să fie donată unui copil de șase luni cu o boală rară, care are nevoie de un tratament în valoare de aproximativ 2,5 milioane de euro.

Un cumpărător anonim a câștigat licitația oferind 64.000 de euro pentru banderola lui Cristiano Ronaldo, scrie RMC Sport.

Atrofie musculară spinală este boala de care suferă Gavril Djordjevic, copilul în vârstă de doar șase luni, potrivit AP. O astfel de maladie apare la doar unul din 10.000 de copii. Dacă nu este tratată, boala afectează mușchii, ducând treptat la paralizie sau chiar moarte înaintea împlinirii vârstei de doi ani.


De ce s-a enervat Cristiano Ronaldo la meciul Serbia - Portugalia 2-2

Cristiano Ronaldo a înscris în prelungirile partidei Serbia - Portugalia (2-2), meci din preliminariile CM din Qatar, dar arbitrul olandez Danny Makkelie nu i-a validat golul.

La ultima fază a meciului de la Belgrad, Cristiano Ronaldo a profitat ieşirea hazardată a portarului gazdelor şi a trimis balonul spre plasă. Fundaşul sârb Stefan Mitrovic a intervenit în extremis şi a respins mingea, însă aceasta depăşise deja linia porţii, aşa cum au arătat reluările video.

Într-un moment de nervozitate, CR 7 și-a rupt banderola de pe braț și a aruncat-o pe gazonul stadionului din Belgrad, iar accesoriul a fost recuperat de un angajat al arenei.

În lipsa asistenţei video pentru arbitraj (VAR) care ar fi permis analizarea fazei, arbitrii au decis că nu a fost gol. Furios, Ronaldo a părăsit terenul înainte de fluierul final, după ce a primit şi un avertisment, aruncându-şi pe gazon banderola de căpitan.

Arbitrul întâlnirii, olandezul Danny Makkelie, a declarat luni pentru ziarul portughez A Bola că le-a cerut scuze selecţionerului lusitan Fernando Santos şi jucătorilor echipei sale pentru greşeala comisă.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD

Dionisie Rusu