Antonia este una dintre cele mai atrăgătoare femei din România. Nu-i de mirare că s-a aflat ani la rând în topul celor mai frumoase femei din lume. Le-a întrecut chiar și pe Monica Bellucci și Natalie Portman.

Cântăreața arată extraordinar, deși a născut trei copii, și nu ezită niciodată să-și expună formele de invidiat. Zilele acestea, vedeta se află alături de iubitul ei, Alex Velea, în vacanță. Cei doi au lăsat acasă copiii și s-au îndreptat spre Maldive, unde se scaldă în apele cristaline ale Oceanului Indian.

Antonia este mai provocatoare ca niciodată, dovadă că s-a lăsat pozată în ipostaze care de care mai sexy, pe plajă, fotograf fiind chiar viitorul său soț, Alex Velea. 

„Am cel mai bun fotograf alături de mine”, i-a lăudat tatălui băieților săi talentul de a-i evidenția formele perfecte pentru vârsta de 32 ani, nu mai pui ca este și mamă a trei copii. Fotografiile cu formele bine conturate ale solistei au încins spiritele pe paginile sale de socializare, mai ales că Antonia a lăsat la vedere mai mult decât era cazul.Conștientă de atuurile sale, Antonia nu a ezitat să se desfășoare în ipostaze fierbinți.

Frumoasa solistă a incendiat internetul cu imagini din vacanța sa din Maldive, unde, se pare, că nu a plecat decât cu costume de baie în valiză. A postat fotografiile pe contul ei de Instagram, bucurându-se din plin de aprecierile fanilor.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD