Actrița Liz Hurley (55 de ani) fără pic de inhibiții s-a pozat recent cu sânii goi în zăpadă. Și-a pus doar o haină deasupra, deschisă, ca să lase la vedere o imagine cât mai provocatoare,transmite click.ro.

În descrierea imaginii actrița a lăsat un mesaj: „Cum aș fi putut să rezist?” Ea a mărturist că fotograful a fost chiar fiul ei, Damian.

Actrița a făcut această provocare menționând că s-a săturat de izolare din cauza virusului Covid-19.

Elizabeth Hurley arată senzațional pentru vârsta ei. E mai frumoasă chiar decât era în anii 1990, pe vremea când interpreta rolul Vanessei Kensington în filmul „Austin Powers: International Man of Mystery”.

După ce l-a născut pe fiul ei, Damian, în 2002, a început să aibă mare grijă la dietă. Nu mănâncă decât o singură masă pe zi, la prânz, multe fructe şi legume, carne de pasăre şi peşte. Nu pune gura pe dulciuri. Numai de Sărbători îşi permite o tabletă de ciocolată ecologică sau o linguriţă de îngheţată. Face zilnic gimnastică şi doarme opt ore pe noapte, însă adesea se duce înfometată la culcare. Medicul nutriţionist i-a interzis să mai bea cafea şi vin, dacă vrea să nu-şi strice tenul şi să nu se îngraşe. S-a conformat şi acum bea doar vodcă în care pune apă minerală şi lămâie. Însă nu poate renunţa sub nici o formă la alcool.

Actriţa s-a făcut remarcată datorită rolurilor din filmele: “Pact cu diavoliţa” (2000), “Marţianul meu sonat” (1999), “Austin Powers, spionul care mi-a tras-o” (1999), “Austin Powers şi Organizaţia secretă” (1997), “Samson şi Dalila” (1996).

Are o avere de 35 milioane $.