Deputatul Platformei DA, Inga Grigoriu îl acuză pe Igor Dodon că ar avea tentativa de a fura sloganul, temele, simbolurile și culorile candidatului Platformei DA, Andrei Năstase.

Inga Grigoriu pune la îndoială că Igor Dodon ar avea specialiști ruși în echipa sa de campanie. Deputata a ajuns la concluzia că strategiile lui Dodon se aseamănă cu cele aplicate pe timpul lui Plahotniuc, făcând aluzie că și oamenii care lucrează pentru liderul informal al socialiștilor sunt acei care lucrau anterior pentru Plahotniuc.

„Se zice că ăștia au consultanți de prin laboratoarele FSB-ului care le lustruiesc imaginea. Dar mie îmi amintește de epoca lui plahotniuc care încerca să ne fure protestul, sloganele, cuvintele, doar că de fiecare dată o dădeau în bară. Cu ce s-a terminat ultimul protest marca plahotniuc cunoașteți.

Le transmit celor care atentează la simbolurile noastre, la culoarea Platformei DA, cât și la mesajele noastre - înțeleg că aveți un concurent puternic, Andrei Nastase, dar nu mai copiați chiar ca la școală. Nu veți putea prosti lumea tot timpul. Dacă nu mai aveți identitate, pierzând-o între timp printre toate schemele voastre obscure, nici noul furt din imaginea concurentului electoral, Andrei Năstase, nu vă mai ajută.” a scris Grigoriu.


Vezi și: După ce Igor Dodon a declarat că situația e sub control, Chicu avertizează cetățenii că cifrele cu infectați vor creşte

Carolin Minciuc