Procurorii nu pot trimite în judecată dosarul în privința tinerei din Găgăuzia care acum cinci luni și-ar fi ucis mama cu sânge rece din cauza că lipsește expertiza medico-legală care este obligatorie pentru a formula acuzațiile ce ar urma să fie aduse, scrie Deschide.md.

Potrivit procurorului Victor Cîlcic, expertiza judiciară a stării psihice a inculpatei este obligatorie pentru că este vorba despre o infracțiune excepţional de gravă.

„Pe acest caz este pornită urmărirea penală. O decizie finală nu a fost încă luată. Motivul este în necesitatea obținerii rezultatelor expertizei medico-legale. Pentru ca procurorul să ia o decizie finală, rezultatele finale ale expertizei sunt obligatorii”, a declarat procurorul pentru portalul Gagauzinfo.MD.

Amintim că în noaptea de vineri, 11 decembrie, o femeie de 40 de ani a fost găsită zăcând într-o baltă de sânge într-un apartament din orașul Comrat. Ulterior, pe urme fierbinți, oamenii legii au reținut-o pe fiica victimei, o tânără de 21 de ani, studentă la medicină.

Aceasta este suspectată că, fiind în stare de ebrietate narcotică, cu un cuțit de bucătărie și-a spintecat mama și i-a smuls inima din piept, ca urmare a unui conflict ce s-a iscat din cauza că victima intenționa să o interneze într-un Dispensar Narcologic.

Cum răspunde tânăra de la Comrat la întrebarea de ce și-a ucis mama. Momentul în care râde în hohote

FOTO // Tânăra care și-a ucis mama, plasată în arest pentru 30 de zile: Fotografii din sala de judecată

Tânăra din Comrat, care şi-a spintecat mama, scapă de pușcărie: Este instabilă mintal și are nevoie de tratament

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD