Președinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost surprinsă zilele acestea într-un supermarket în timp ce făcea cumpărături. Un internaut a postat pe o rețea de socializare o imagine în care apare Maia Sandu, îmbrăcată simplu, cu o pungă pentru cumpărături. Internautul a declarat că Sandu a venit fără cortegiu și pază de corp...vizibilă. 

Imaginile în care apare Maia Sandu la magazin au creat multe discuții, iar unii oameni s-au arătat convinși că, defapt, restul cumpărătorilor care apar în imagini sunt agenți de pază. Mai mult, unii chiar au scris și numele presupușilor agenți.

Astfel, internauții au presupus că una din femeile care apar în imagini alături de Maia Sandu este Natalia Repeșco, o angajată SPPS, care asigură protecția președintei și o însoțește în toate vizite oficiale. În realitate, tânăra din imagini este Agrici Felicia Bendas și ea nu activează în SPPS. Despre acest fapt a scris chiar ea pe rețelele de socializare, după ce a văzut imaginile în care apare alături de președintă.

„Ieri seara am fost la market, iar azi dimineață am rămas plăcut surprinsă să văd că sunt în aceeași fotografie cu Doamna Președinte.
M-au amuzat mult unele comentarii ale postării, mă bucur că ați apreciat paltonul roșu, îmi place mult”, a scris tânăra, făcând haz pe numeroasele teorii ale internauților.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD

Dionisie Rusu