„Hit Man” („Asasin profesionist”- n.r) este pe primul loc în topul celor mai vizionate producții de pe platforma de streaming Netflix. Adria Arjona, noua iubită a celebrului actor Jason Momoa(Aquaman), joacă rolul principal.

„Hit Man”, pe primul loc pe Netflix

„Hit Man” a avut premiera la cea de-a 80-a ediție a Festivalului Internațional de Film de la Veneția pe 5 septembrie 2023 și a fost lansat pe Netflix pe 7 iunie 2024. Filmul arată povestea unui profesor care își descoperă talentul ascuns în postura de ucigaș fals, Gary. El lucrează ca asasin fals pentru Departamentul de Poliție din New Orleans.

Acesta este cunoscut pentru talentul său și nimeni nu reușește să îl prindă. Cu toate astea, Gary își găsește nașul într-o clientă care îi fură inima, Madison (jucată de Adria Arjona). Cei doi ajung să se îndrăgostească, dar sunt nevoiți să treacă prin multe provocări. „Un profesor liniștit, care lucrează și ca fals asasin pentru poliție, se îndrăgostește de o clientă, stârnind un șir întreg de peripeții”, este descrierea filmului pe Netflix.

Are o mulțime de recenzii pozitive

Comedia cu elemente neo-noir a regizorului Richard Linklater, nominalizat la Oscar, îi are ca protagoniști pe Glen Powell și Adria Arjone. Această peliculă i-a cucerit și pe criticii de film. Pe site-ul Rotten Tomatoes, 97% din recenzii sunt pozitive, cu un rating mediu de 8.1/10. Filmul este bazat pe articolul cu același nume apărut în revista „Texas Monthly ”, din 2001, scris de Skip Hollandsworth.

Filme care vor apărea pe Netflix în curând

Pe 20 iunie apare pe Netflix serialul America Sweethearts: Dallas Cowboys Cheerleaders.Acest serial urmărește echipa de majorete de la Dallas Cowboys, începând cu audițiile și tabăra de antrenament și continuând până la finalul sezonului NFL 2023 – 2024.

Pe 21 iunie, abonații pot vedea serialul Gangs of Galicia.Odată cu uciderea tatălui ei, o avocată descoperă că acesta avea o viață dublă și vrea să se răzbune infiltrându-se într-un cartel galician și apropiindu-se de șeful lui.

Pe 28 iunie apare filmul A Family Affair. Este vorba despre o tânără (Joey King) care este prinsă la mijloc atunci când mama ei (Nicole Kidman) începe o poveste de dragoste surprinzătoare cu șeful ei, care e star de cinema (Zac Efron). Aceasta este nevoită să treacă prin multe din cauza relației celor doi.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD