Horoscop Berbec

Berbecii au parte de întâlniri și dialoguri cu prietenii care vin la pachet cu surprize, întâmplări neașteptate sau vești care îi iau prin surprindere. Profesional, posibile tensiuni cu superiorii în prima parte a zilei. Ulterior, aceștia sunt deciși să-și facă un plan serios în ceea ce privește un proiect. Oricum, sunt mult mai activi la nivel mental, dat fiind că ieri, planeta comunicării, Mercur, a intrat în zodia lor și le-a deschis noi perspective.

Horoscop Taur

Nevoia de afirmare profesională este mare, iar ziua de astăzi le poate aduce Taurilor ocazia de a se pune în valoare, de a ieși în față prin contexte inedite, unele poate chiar neașteptate. Ziua începe cu planuri mari, inițiative de progres și expansiune. De asemenea, nativii vor dori să-și clarifice niște situații profesionale mai vechi, care au rămas fără răspuns. Posibile renegocieri financiare în cazul unor nativi.

Horoscop Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni dau dovadă de multă ingeniozitate în gândire. Nativii au idei bune, revoluționare și îndrăznețe despre cum să se pună în valoare profesional, despre cum să obțină niște beneficii materiale, iar în prima parte a zilei pot fi foarte autoritari în recuperarea unei sume de bani sau a unui drept financiar care li se cuvine. Horoscopul de azi le cere să-și asculte cu încredere intuiția pentru că le poate transmite mesaje importante și va fi de ajutor dacă trebuie să facă o alegere sau să ia o decizie.

Horoscop Rac

Ziua începe cu trăiri intense, profunde în planul relațiilor, iar Racii se pot simți foarte puternici din punct de vedere emoțional. Ulterior, nativii se pot preocupa astăzi de situații financiare, mai ales de contexte care vizează niște reglementări ale unor acte, procese, poate chiar credite și împrumuturi. Sunt posibile nemulțumiri în relația cu instituțiile statului și nativii vor fi foarte vocali cu reprezentanții acestora. De asemenea, pe de altă parte, nu vor lipsi discuțiile financiare cu superiorii. Nativii nu sunt foarte dispuși la compromisuri legate de bani și muncă.

Horoscop Leu

Pentru Lei ziua de astăzi începe că stări emoționale ciudate, intense și greu de ascuns, posibil chiar neliniști. Ulterior, se conturează discuții în cuplu în vederea ajungerii la un acord comun într-o anumită privință. Este foarte probabil ca nativii să fie luați prin surprindere de atitudinea partenerului sau de propunerile acestuia. De asemenea, o doză de inedit vine și în planul relațiilor profesionale, mai ales în natura soluțiilor găsite de nativi și colaboratori pentru a îmbunătăți o situație de la locul de muncă.

Horoscop Fecioară

Dacă prima parte a zilei îi face mai romantici, mai sensibili și profunzi, emoțiile fiind intense și vibrante, ulterior devin captivați de responsabilitățile profesionale. S-ar putea ca cei născuți în zodia Fecioară să aibă parte de unele schimbări neașteptate la locul de muncă, schimbări fie de sarcini, fie de program. Unele pot încânta nativii, iar altele pot agita și enerva, din cauza faptului că le sunt date niște planuri peste cap. Pot avea înțelegere pentru moment, dacă aleg să vorbească pentru o tolerare temporară. Pe de altă parte, mai multă atenție la sănătate pentru că stresul poate deveni dușman aprig astăzi, dar și mâine.

Horoscop Balanță

Ziua începe cu stări emoționale intense, mai ales dacă au parte de dialoguri cu familia sau trebuie să rezolve ceva ce ține de o locuință. Ulterior, Luna va tranzita astăzi sectorul iubirii, iar Balanțele pot profita din plin de acest context pentru a se împăca cu persoana iubită, dacă au fost certați sau pentru a clarifica ceva ce ține de viața lor sentimentală. Posibile dialoguri neașteptate cu copiii. Pe de altă parte, horoscopul zilei îi susține să-și manifeste cu curaj talentele, creativitatea și simțul artistic.

Horoscop Scorpion

În prima parte a zilei, Scorpionii pot simți totul la un nivel foarte profund și se pot lăsa copleșiți ușor de ceea ce se petrece în jurul lor, fie că sunt părtași direct sau indirect la situație. Ulterior, apar situații legate de locuință care trebuie discutate. Posibil să fie vorba și de dialoguri inedite cu familia, discuții pe teme la care nativii nu s-ar fi așteptat. În alte cazuri, dorul de casă se accentueză.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii sunt sfătuiți să fie mai atenți la resursele lor, la modul în care-ți cheltuiesc banii, mai ales în prima parte a zilei, dar și la cum își administrează timpul, cum se hrănesc și cum au grijă de nevoile primare. Ulterior, pot fi luați prin surprindere de un dialog, de o propunere și bine ar fi să nu se grăbească să ia o decizie sau să tragă concluzii. Horoscopul de astăzi îi atenționează că cineva poate încerca să-i tragă de limbă într-un proiect sau, poate, chiar partenerul de viață.

Horoscop Capricorn

Ziua începe bine pentru cei născuți în zodia Capricorn, însă trăirile afective vor fi intense, profunde. Ulterior, nativii se vor dedica unui context financiar pe care trebuie să-l rezolve, iar ideile și soluțiile găsite vor fi inedite. Posibil să primească notificări, înștiințări de plată neașteptate sau chiar să primească mici avantaje materiale, poate chiar sprijin de la părinți sau partener.

Horoscop Vărsător

Nativii Vărsător încep ziua puțin întorși pe dos, posibil din cauza unor stări afective intense și greu de gestionat. Registrul se schimbă după amiază, când Luna intră în zodia lor și le oferă un talent aparte de a depăși orice provocare. Sunt inventivi, originali și vin cu idei și soluții ingenioase și revoluționare.

Horoscop Pești

Nativii din zodia Pești au parte de trăiri intense în prima parte a zilei, posibil provocate de prieteni sau de persoana iubită sau copii. Ulterior, indecizia poate pune stăpânire pe aceștia, neștiind cum să abordeze o situație ce ține, cel mai probabil de trecutul lor. Horoscopul zilei de 5 aprilie le atrage atenția că pot fi mai obosiți, mai stresați și tensionați, chiar neliniștiți pe interior.