Horoscopul zilnic pentru 7 decembrie 2020 spune că nativii din zodia Fecioară se bucură de vitalitate, forță interioară și simț practic.

Horoscop zilnic Berbec

Cei născuți în zodia Berbec dau dovadă de o mare capacitate și forță de a se ocupa de activități solicitante, care altă dată i-ar obosi. Posibil să fie mai stresați, dar și mai capabili să îndure. Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le cere să nu neglijeze odihna pentru că o pot resimți din plin, mai ales dacă munca lor presupune efort fizic.

Horoscop zilnic Taur

Cei născuți în zodia Taur au parte de tranzitul Lunii prin sectorul iubirii, însă nu vor simți să-și exprime neapărat sentimentele sau să poarte dialoguri cu persoana iubită. Nativi vor alege să-și dozeze stările afective. Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce în schimb un mai mare interes vizavi de activitățile artistice, culturale și intelectuale. Poate aleg să citească o carte, să vadă un film, să-și urmeze un hobby.

Horoscop zilnic Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se vor preocupa de casă, în special de curățenie sau de activități gospodărești pe care le-au tot amânat. Chiar dacă nu au chef, vor avea spor și simț practic și vor da dovadă de responsabilitate. Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le adtrage atenția că pot fi mai conflictuali cu părinții din cauza viziunilor diferite, așa că trebuie să evite dialogurile care au dat naștere și în trecut tensiunilor.

Horoscop zilnic Rac

Cei născuți în zodia Rac s-ar putea să fie foarte dornici de a afla amănunte despre anumite subiecte de interes, iar acolo unde nu se pricep, nativii vor cerceta și nu vor sta pe gânduri. Horoscopul de azi pentru zodia Rac le cere să fie atenți la negocieri pentru că există riscul de a pierde din vedere detalii importante sau, din contră, detaliile importante li se vor părea nesemnificative.

Horoscop zilnic Leu

Cei născuți în zodia Leu sunt sfătuiți să fie atenți la tot ce ține de sectorul financiar, fie că este vorba de cheltuieli, de investiții sau negocieri pentru că pot fi păcăliți, înșelați sau singuri se pot sabota. Horoscopul de azi pentru zodia Leu le recomandă pe cât posibil evitarea jocurilor de noroc sau a altor speculații financiare.
 Horoscop zilnic Fecioară

Cu Luna întranzit prin semnul lor, cei născuți în zodia Fecioară se bucură de mai multă energie, forță interioară, răbdare și simț practic, astfel că se pot dedica activităților zilnice fără a resimți rutina și monotonia. Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le atrage atenția asupra unor tensiuni care pot lua naștere cu familia sau din cauza unor bunuri de patrimoniu.

Horoscop zilnic Balanță

Cei născuți în zodia Balanță pot trăi o stare de neliniște interioară. Nativii își fac gânduri, sunt îngrijorați de starea cuiva de sănătate, însă totodată devin și foarte prudenți și responsabili cu propria lor stare de sănătate. Horoscopul de azi pentru zodia Balanță le cere să nu creadă tot ce aud și să nu pună la suflet toate vorbele ce le sunt adresate astăzi. Posibile nemulțumiri financiare.

Horoscop zilnic Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea să fie mai determinați astăzi să discute cu prietenii, cu cei din anturaj despre un context în care s-au simți defavorizați sau neapreciați de aceștia. Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce o forță interioară de a lupta pentru a-și duce un proiect la final sau pentru a ajunge la un acord profesional.

Horoscop zilnic Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător s-ar putea să fie stresați de un context profesional în care trebuie să se afirme, să dea dovadă de responsabilitate și simț practic, dar mai ales de multă seriozitate. Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le cere să fie atenți la discursul public și să nu dea înapoi.

Horoscop zilnic Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se debarasează de principii vechi, de mentalități și convingeri care nu-i mai ajută în evoluție și lasă în spate prejudecăți. Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce o mare nevoie de dezvoltare personală și de progres profesional, așa că nu este exclus să-și dea seama de noi direcții pe care vor să meargă, să descopere noi puncte de interes pentru viitor.

Horoscop zilnic Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător au șansa să lase în spate atașamente nocive, pasiuni superficiale și frici care le intoxică viața și le inhibă evoluția. Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le cere mai multă atenție la toate acțiunile financiare pe care le întreprind pentru că pot scăpa din vizor detalii importante.

Horoscop zilnic Pești

Cei născuți în zodia Pești au parte de tranzitul Lunii prin sectorul relațiilor, iar acesta spect le poate aduce ocazia de a semna noi parteneriate, noi colaborări și asocieri, însă le cere extraordinar de multă atenție la detaliile contractelor. Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce ocazia unor clarificări cu partenerul de viață.

Vezi și: Când se vor căsători Cleopatra Stratan și Edward Sanda. Au anunțat cine sunt nașii