Marte, planeta acțiunii, și Jupiter, planeta expansiunii, formează astăzi o conjuncție în zodia Berbec. Acest aspect nu s-a mai petrecut de 12 ani și aduce o explozie de energie, un entuziasm crescut și un curaj ieșit din comun. Trebuie să avem grijă la impulsivitate și la tendința de a duce lucrurile la extrem și a face excese.

Horoscop Berbec

Berbecii sunt gazda acestei conjuncții, prin urmare energia nativilor va fi la cote înalte. Au o capacitate incredibilă de regenerare, dar și o tendință de a întrece măsura. Sunt sfătuiți să aibă grijă la acțiunile lor și să nu se aventureze prea departe.

Horoscop Taur

 

Taurii poate fi căutați de un fost partener și, indiferent de cât de intens resimt momentul, sunt sfătuiți să se rupă de trecut. Agitația interioară este mare și nu este exclus să se confrunte cu insomnii. Unii nativi pot avea curajul necesar de a face o intervenție chirurgicală.

Horoscop Gemeni

Gemenii pot avea tendința de a-și domina prietenii și nu sunt excluse unele tensiuni în anturaj. De asemenea, pot avea parte și de conflicte cu partenerul de viață sau cu asociații. În schimb, pot face progrese cu un proiect la locul de muncă.

Horoscop Rac

Racii au parte de o zi agitată și tensionată în carieră și sunt sfătuiți să dea dovadă de mai multă diplomație. Este o conjuncție care poate aduce conflicte cu superiorii, dar și curajul de a intra pe o nouă directie profesională.

Horoscop Leu

Leii nu se tem să-și susțină punctul de vedere și pot lupta până în pânzele albe pentru a demonstra un adevăr personal. Pot avea acces la informații importante, se pot înscrie la un curs sau pot pleca într-o călătorie.

Horoscop Fecioară

Fecioarele fac progrese remarcabile dacă trebuie să obțină niște beneficii materiale. Unii nativi pot obține un credit, pot intra în posesia unei moșteniri sau pot avea curajul necesar să iasă dintr-o relație toxică.

Horoscop Balanță

Balanțele pot folosi conjuncția de astăzi pentru a face o schimbare majoră într-o relație, fie că este vorba de relația de cuplu, fie că este vorba de o relație profesională. În egală măsură, pot rupe un contract sau pot face o cerere în căsătorie.

Horoscop Scorpion

Scorpionii sunt sfătuiți să aibă grijă la acțiunile pe care le întreprind și să nu facă excese care le pot afecta sănătatea. Sunt eficienți la locul de muncă și în activitățile întreprinse și sunt stimulați să ceară o mărire de salariu.

Horoscop Săgetător

Săgetătorii se bucură de foarte multă energie și au un simț al aventurii crescut. Sunt optimiști și entuziaști, dar ar trebui să nu ducă lucrurile la extrem. Se pot îndrăgosti și pot începe o nouă relație.

Horoscop Capricorn

Capricornii sunt foarte preocupați de viața de familie și de regimul unei locuințe. Își pot renova casa sau pot face un credit imobiliar. În unele cazuri, pot primi vestea că familia se mărește. Au spor în toate activitățile ce țin de gospodărie.

Horoscop Vărsător

Vărsătorii pot fi mult prea direcți în dialog și pot lua decizii curajoase care să le schimbe viața, însă trebuie să aibă grijă să nu le ia sub impulsul momentului. Au o mare putere de convingere asupra celorlalți.

Horoscop Pești

Peștii sunt sfătuiți să aibă grijă la situațiile financiare cu care se confruntă. Pe de o parte, pot câștiga bani ușor, însă, pe de altă parte, îi pot cheltui sau pierde la fel de ușor. Conjuncția de astăzi le oferă curajul de a cere o mărire de salariu.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD