Imaginile incredibile de la Străşeni, acolo unde angajaţii unei companii de construcţii a drumurilor şi-au îndeplinit atribuţiile mai mult decât se cere și au aplicat asfalt pe o porţiune de drum adiacent, deşi au întâmpinat mai mulţi piloni de electricitate în cale, au generat mai multe discuții pe rețelele de socializare.

Unii au crezut că este un fals, dar Administrația de Stat a Drumurilor a confirmat veridicitatea fotografiilor și a venit cu o reacție oficială:

„Traseul R1 Chișinău – Ungheni se află în proces de reabilitare, astfel că lucrările nu sunt finalizate la moment și în or. Strășeni.

Pe sectorul vizat circulația este interzisă pentru autovehicule, sectorul fiind semnalizat corespunzător cu toate semnele rutiere necesare și accesul traficului va rămâne suspendat până în momentul în care nu vor fi relocați pilonii din imagine.

De facto stratul de fundație din imediata apropiere a pilonilor a fost amenajat pentru a permite accesul utilajelor destinate demontării acestora.

În scurt timp pilonii urmează a fi demontați de către Antreprenor, după care sectorul în cauză va fi adus la condițiile tehnice necesare și lucrările vor continua”, se arată în comunicat.

Chiar și așa, pe rețelele de socializare au apărut imagini video care demonstrează că circulația este permisă pe porțiunea indicată de Administrația de Stat a Drumurilor.

Vezi și: (FOTO) Drumuri bune ca-n Rusia? Piloni electrici în mijlocul unui traseu național recent reparat de Guvernul Chicu

Dionisie Rusu