Selecționata de fotbal a Moldovei a fost învinsă de Grecia, cu 0-2, în cel de-al treilea meci din cadrul Ligii Națiunilor. Golurile au fost marcate de Bakasetas (45-penalty) și Mandalos (50), transmite IPN. 

În prelungirile primei reprize, Posmac l-a faultat pe Pavlidis în careu, iar arbitrul Dennis Higler l-a eliminat pe fundașul de la Sheriff și a arătat la punctul cu var. Penalty-ul a fost transformat de Bakasetas. 

La 5 minute după reluare, portarul Namașco a mai încasat un gol. Mandalos a înscris din interiorul careului. 

În minutul 85, Marandici, abia intrat în teren, s-a accidentat, iar selecționerul Engin Firat nu a mai putut să facă o modificare. Chiar și în 9 oameni, Reabciuk a surprins defensiva elenă, urcând în atac. Rota l-a faultat pe fundașul de la Pacos de Ferreira și centralul olandez a dictat penalty. Numai că șutul lui Milinceanu a fost parat de Vlachodimos. 

„Echipa s-a apărat bine până la eliminare. Apoi acel penalty ne-a dat toate planurile peste cap. Vom analiza meciul ca miercuri să scoatem un rezultat pozitiv cu Slovenia”, a declarat fundașul Alexandru Epureanu.

Pe 14 octombrie, Moldova va juca la Chișinău cu echipa Sloveniei, care a învins Kosovo, cu 1-0. În clasament, Grecia și Slovenia au câte 7 puncte, iar Moldova și Kosovo câte un punct. 

Vezi și: Mesajul emoționant transmis de Nadal dupa al 13-lea trofeu la Roland Garros