Astăzi, 16 iunie 2020, a apărut o înregistrare audio, ce a fost expediată unor redacții de presă, în care s-ar auzi două voci ce s-ar asemăna cu cea a președintelui Igor Dodon și primarului general, Ion Ceban. Vocea ce pare a fi a președintelui, i-ar fi propus colegului său Ion Ceban, să anuleze alegerile locale, însă în caz că va fi declarat câștigător, să renunțe la mandat. Cu o reacție în acest sens a venit președintele Dodon.

Astăzi in spațiul public a apărut o înregistrare in care se pretinde ca ar fi vocea mea și a primarului Ion Ceban. Este un fals foarte evident, nu sunt vocile noastre. Se pare că lumea a uitat cine a luat decizia suspendării lui Năstase și avea toate pârghiile să facă asta, pe timpul regimului Plahotniuc.

Vom sesiza Procuratua pentru a cere investigarea celor care fac și promovează astfel de falsuri. Ne așteptam sa apara și alte falsuri pe măsura ce ne apropiem de campania electorala, de aceea urmează sa întreprindem toate măsurile legale pentru ca cei care stau in spatele unor astfel de campanii sa răspundă in fata legii pentru faptele lor, atât cei care le comanda, cât și cei care le executa. ” a scris Igor Dodon.



Vezi și: În regim online, PAS a numit 7 vicepreședinți noi