Se pare că nici măcar o pandemie globală nu pare să fie suficientă pentru a stinge flacăra creatoare care arde în inima designerului Virgil Abloh. În timp ce criza COVID-19 a determinat o mare parte din lumea modei să-și suspende activitatea, directorul de creație al caselor Louis Vuitton și Off-White a găsit o modalitate de a-și ocupa timpul.

Potrivit fotografiilor postate pe contul său de Instagram și al lui Drake, Virgil Abloh și-a petrecut ultimele săptămâni personalizând avionul privat al artistului canadian, botezat „Air Drake” chiar de către rapper.


Avionul, un Boeing 767, care l-a costat pe Drake 185 de milioane de dolari să-l achiziționeze și să-l personalizeze, are un decor spectaculos. Cerul face referire la cel de-al treilea album de studio al cântărețului, Nothing Was The Same, pe care l-a lansat în 2013. Un detaliu important le reprezintă cuvintele „AIR DRAKE” de pe motor.

Pe coada aeronavei apare un logo personalizat, care face referire la radio-ul lui Virgil Albloh și la studioul de înregistrări al lui Drake.

Vezi și: Ipocrizia celor bogați: Vor să arate că suntem toți împreună, de pe iahturi și din vilele luxoase

Dionisie Rusu