Inspectoratul de Poliție Ungheni oferă noi detalii în cazul accidentului din localitatea Petrești, care a avut loc în această dimineață.

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Ungheni au stabilit cauza producerii accidentului din această dimineață din localitatea Petrești. 

Ofițerul de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol, a comunicat pentru Sputnik Moldova că excesul de viteză a fost exclus ca variantă posibilă pentru producerea tragicului accident.

Mai mult, fiica șoferului decedat le-a spus polițiștilor că la momentul producerii accidentului tatăl ei transporta struguri, iar la un moment dat a fost înțepat de albine. Ulterior, bărbatul a pierdut controlul automobilului și a derapat de pe pod în râpă. Din cauza traumatismelor, șoferul de 42 de ani a decedat în drum spre spital.

Fiica sa de 19 ani a fost internată la Spitalul Raional Ungheni cu diverse leziuni corporale, cum ar fi TCC acută, comoție cerebrală, fractura gambei drepte şi traumatism închis a coloanei vertebrale. Automobilul a căzut de la înălțimea de cinci metri. 

Paranteze.md menționează că tragedia a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10:25. 

Vezi și: FOTO // Un sac cu muniție abandonat a fost găsit lângă un gard de către un bărbat din Tiraspol

Carolin Minciuc