Reprezentanții Partidului Socialiștilor din Moldova oferă „ajutoare umanitare” care s-a transformat în „cadouri electorla, ce ar conține și ziarul PSRM, tipărite pentru campania electorală a lui Igor Dodon. Despre acest lucru a scris deputatul Partidului Acțiune și Solidariatate, Dumitru Alaiba.

Ajutor umanitar, care probabil este sincer, politizat, transformat în cadouri electorale în folosul lui Dodon. Oamenilor sărmani li se dau ajutoare, plus gazete cu mutra lui Dodon. Eu nu cunosc o tactică mai mizerabilă de a câștiga voturi decât de a le fura în așa hal de la sărmanii oameni. De asemenea, coruperea alegătorilor este ilegală și se pedepsește cu amendă în mărime de la 550 la 850 unităţi convenţionale sau cu închisoare de la un an la 5 ani (codul penal art 181 prim)” a scris deputatul.

În context, deputatul PAS menționează că îndată după ce sunt surprinși, mesele cu gazete dispar. Dumitru Alaiba se arată sigur că acest lucru se întâmplă la o scară masivă.

Iar când organizatorii sunt prinși, desigur că isterizează cu „cum îndrăzniți! Mai bine ați ajuta!” Totuși masa cu gazetele și broșurile lui Dodon au dispărut imediat.

Iată cum vrea Dodon să câștige aceste alegeri. Cu mită electorală. Din sărăcie. După ce i-a furat pe oameni și îi ține în sărăcie, vrea să le arunce un os ca să le fure votul. Să se poată lăfăi alți 4 ani în luxul furat de la oameni

Sunt sigur, asemenea operațiuni au loc pe o scară masivă în aceste zile. Filmați-le și transmiteți-le nouă. Asta e ilegal. Cum am zis, este cea mai grețoasă tactică pe care o poate aplica un politician. Acesta este nivelul lui Dodon. Cu asta e ocupat Dodon în loc să vină la dezbateri.

Oameni buni, duminică trebuie să venim masiv la alegeri să dăm jos pe acest hoț. Nu votați hoții” a conchis deputatu.

Vezi și: PRO Moldova propune diminuarea cheltuielilor pentru președinție. Șeful statului fără vile, elicoptere și avioane