Meghan Markle, care este însărcinată cu cel de-al doilea copil, vrea sa nască acasă. Ducesa de Sussex încercat acest lucru şi cu primul ei copil, Archie, însă Casa regală britanică i-a recomandat să nască la un spital privat din Londra.

Naşterea acasă este o excentricitate care a fost întotdeauna la modă. Meryl Streep, Zara Tindall, sau Beyonce sunt câteva dintre vedetele care au ales să nască în casele lor. La această listă se va adăuga, dacă totul merge bine, şi Meghan Markle.

Ducii de Sussex au decis ca cel de-al doilea lor copil, o fetiţă, să se nască la reşedinţa lor din Montecito, în California. Dorinţa lui Meghan Markle este ca echipa medicală care o va asista la naştere să fie formată exclusiv din femei.

Cei doi soți au anunțat că vor avea o fată în interviul celebrei Oprah Winfrey, la începutul acestei luni, în timp ce dădeau mari emoții rudelor din partea lui Harry, care au asistat de dezvăluiri extrem de personale.

Harry a spus, totuși, că asta ar fi pentru ei. „O fată, știi, ce mai poți cere? Dar acum, știi, acum avem familia noastră. Știm, noi patru și cei doi câini ai noștri, și este minunat.” Dacă este necesar, familia locuiește aproape de Spitalul Cottage din Santa Barbara, California, votat unul dintre cele mai bune spitale din America.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD