Naționala Moldovei va juca în această seară cel de-al patrulea meci din cadrul Ligii Națiunilor UEFA, ediția 2020/2021. „Tricolorii” vor înfrunta reprezentativa Sloveniei la Chișinău, pe stadionul Zimbru. Partida va începe la ora 21:45 și va fi televizată de PRIME.

Meciul va fi deservit de o brigadă de arbitri din Portugalia, condusă de Joao Pinheiro.

Cele două echipe naționale s-au întâlnit până acum în 3 meciuri directe. Pe 4 septembrie 2004, în preliminariile Campionatului Mondial, Slovenia a învins Moldova cu 3-0 la Celje. Pe 7 septembrie 2005, la Chișinău, Naționala noastră a cedat la limită, scor 1-2. Golul Moldovei a fost înscris de Serghei Rogaciov. În ediția actuală a Ligii Națiunilor, Moldova a pierdut cu 0-1 meciul cu Slovenia, disputat la Ljubljana pe 3 septembrie.

În meciul de astăzi, selecționata Sloveniei va jucă fără vedeta principală, Josip Ilicic, atacantul clubului Atalanta Bergamo (accidentat). În schimb, nu va lipsi portarul Jan Oblak, care evoluează la gruparea Atletico Madrid.


foto: FMF

Vezi și: FOTO-VIDEO // Naționala R.Moldova a obținut o victorie în preliminariile Campionatului european de tineret 2021