Este clar că se configurează doi pretendenți la fotoliul de președinte, iar ceilalți nu o recunosc, lansându-se în cursă. De așa o părere este președintelui PDM, Pavel Filip, care a spus că formațiunea pe care o conduce și care nu a înaintat vreun candidat pentru funcția de șef al statului, nu a decis, deocamdată, pe cine va susține.

„Este clar, ne arată măsurările, sondajele. Se configurează doi pretendenți la fotoliul de președinte, în rest, ceilalți nu recunosc. Marea majoritate au intrat în luptă pentru a încurca unuia dintre candidați, iar cineva – din orgolii și ambiții, de a-și fixa un rating în această luptă politică, ca mai apoi să poată negocia”, a declarat Filip în cadrul emisiunii „Punctul pe azi” de la TVR Moldova, citat de portalul Agora.md

Acesta a menționat însă că a avut discuții cu liderii de dreapta, atât cu lidera PAS, Maia Sandu, cât și cu președintele Partidului Platforma DA, Andrei Năstase.

Paranteze.md amintește că Renato Usatîi și Andrei Năstase sunt primii candidați care au fost înregistrați oficial în cursa electorală

Vezi și: FOTO // PAS Youth la Președinție: „Dodon se lăfăie în vacanțe luxoase, iar oamenii se chinuie cu pensii mizere”