Zlatan Ibrahimovic (39 de ani) și Romelu Lukaku (27 de ani) s-au înjurat și au fost la un pas de bătaie în meciul dintre Inter și AC Milan, scor 2-1, în sferturile Cupei Italiei, scrie Digi Sport.

Rădăcinile conflictului Zlatan Ibrahimovic vs. Romelu Lukaku: pariul pe 50 de lire

Conflictul dintre cei doi super-atacanți nu a apărut de nicăieri. De fapt, cei doi își dispută titlul neoficial de ”Rege al orașului Milano”, iar în trecut au avut un parteneriat controversat la Manchester United, unde au fost colegi între 2017 și 2018.

Într-un interviu acordat celor de la Gazzetta dello Sport, în 2019, Zlatan a povestit că s-a oferit să-i plătească 50 de lire sterline (circa 57 de euro) lui Lukaku, de fiecare dată când belgianul reușește o preluare corectă sau o primă atingere de calitate. Un pariu pe care belgianul l-a refuzat, potrivit lui ”Ibra”.

”Despre Romelu voi spune așa: nu te aștepta la o tehnică bună de la el. Lukaku e puternic, asta e cea mai mare calitate a lui. Dacă m-ar fi ascultat...”, declara fotbalistul suedez.

”Nu a acceptat acel pariu pentru că i-a fost frică să nu-l piardă. El m-a întrebat ce câștigă dacă intră în joc, eu i-am răspuns că poate ar deveni un jucător mai bun”, a mai spus Ibrahimovic.

Conflictul complet dintre Zlatan Ibrahimovic și Romelu Lukaku:



De ce Zlatan Ibrahimovic l-a acuzat pe Romelu Lukaku că face ritualuri Voodoo

La meciul din Cupa Italiei, vârful lui Milan i-a transmis fostului său coleg de la United să se ducă să facă Voodoo. ”Du-te şi fă-ţi rahatul tău de ritual Voodoo, măgărușule!”, i-a strigat Zlatan lui Lukaku, enervat la culme de remarca suedezului, precum și de râsul său arogant.

Vorbele lui Ibrahimovic își au rădăcinile în 2017, pe când actulul vârf de la Inter evolua pentru Everton, în Premier League. Atunci, conducătorul englezilor, Farhad Moshiri, a vrut să-i prelungească înțelegerea lui Lukaku, însă acesta s-a răzgândit în ultima clipă.

Motivul? Mama sa, care făcea o călătorie în Africa, și-a dat seama că băiatul ei trebuie să meargă la Chelsea, după ce a efectuat un ritual Voodoo, un fel de magie neagră. Culmea, Romelu Lukaku nu a mers pe Stamford Bridge, ci a semnat cu Manchester United după ceva timp.

Lukaku a negat mereu că are de-a face cu practicile Voodoo. ”E catolic, deciziile lui nu au de-a face cu astfel de ritualuri. Voodoo nu face parte din viața sa și din credințele sale. Pur și simplu nu avea încredere în proiectul lui Everton, de aceea nu a semnat atunci”, a afirmat un apropiat al belgianului, citat de BBC.

Vezi și: I-a venit dorul de ducă! Un jucător important simte că bate pasul pe loc la Real Madrid

Dionisie Rusu