Dacia a cucerit Europa, dar rușii nu sunt impresionați: „Dacă tot am rostit România, asta înseamnă desigur că vor fi decizii țigănești” descrie un vlogger rus. Totuși în Germania, Dacia este lăudată pentru soluția ingenioasă din bordul noului Sandero.

Dacia a cucerit Vestul Europei cu soluțiile low cost pentru mașinile sale. La Est, rușii nu sunt impresionați. Un vlogger spune că soluțiile alese de români sunt țigănești.

„În fața noastră este fructul unei iubiri dintre francezi și români. Și dacă tot am rostit România, asta înseamnă desigur că vor fi decizii țigănești. Despre ele și vom vorbi. Nu putem să nu remarcăm școala românească, prieteni. Cum puteți observa, acest fir a fost lipit cu scotch. L-am și rupt chiar acum.”

În Germania, Dacia este lăudată pentru soluția ingenioasă din bordul noului Sandero. Toate funcțiile mașinii sunt controlate practic din telefonul mobil al șoferului. Dacia a construit doar o aplicație. „Frumos lucru, Dacia!” au titrat jurnaliștii de la Auto, Motor & Sport, scrie AlephNews.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD

Carolin Minciuc