Imagini incredibile cu marea jucătoare de tenis a României! Simona Halep se comportă ca orice om „de rând”, în ciuda faptului că are o avere estimată la 47 de milioane de euro. CANCAN.RO a întâlnit-o pe campioana de la Wimbledon și Roland Garros în timp ce căra o sacoșă mare de rafie, pe umăr, la mall.

Simona Halep a mers, vineri, la o sesiune de shopping la Mall Băneasa. Jucătoarea de tenis s-a oprit prima dată la Carrefour, pentru câteva produse alimentare, apoi, cu o sacoșă mare de rafie pe umăr, campioana de Roland Garros și Wimbledon a luat la pas magazinele din Băneasa Shopping City.

Nu a lăsat sacoșa de rafie de pe umăr în niciun moment

Cu masca de protecție la purtător, îmbrăcată lejer, fără să epateze prin ținută, și cu o coafură simplă – stiută, de altfel, ca fiind o prezență modestă și mereu cu bun simț – Simona a reușit să treacă neobservată pe holurile centrului comercial.


Jucătoarea de tenis s-a oprit la un magazin cu articole sportive și a cumpărat două tricouri pentru ea, dar și o gecuță roz, probabil pentru nepoțica ei. Apoi, la fel de discretă, marea sportivă s-a îndreptat spre parcare, s-a urcat la volanul mașinii sale și a pornit către casă.


Simona Halep, avere de 47 de milioane de euro

Sportiva ajunsă până pe locul 1 în clasamentul mondial al tenisului feminin a strâns, până în prezent, o sumă uriașă, atât din premiile câştigate la turneele la care a participat, cât şi din contractele de sponsorizare şi publicitate.

În vârstă de 29 de ani, campioana de la Wimbledon și Roland Garros ar avea o avere de cel puțin 35 de milioane de euro din tenis, la care se adaugă alte 12 milioane de euro din contractele de publicitate pe care le-a avut de-a lungul anilor.



Carolin Minciuc