Cristiano Ronaldo (36 de ani) mai are contract cu Juventus până în 2022, însă s-ar putea despărţi de "Bătrâna Doamnă" încă din această vară.

Presa din Italia anunţă că starul portughez s-a decis: va pleca de la formaţia torineză, dacă aceasta nu va evolua în sezonul viitor din UEFA Champions League. Tuttosport scrie că Ronaldo are două variante la dispoziţie: PSG şi Manchester United, scrie Digi Sport.

Juventus se află pe locul 4 în Serie A, ultimul care asigură calificarea în viitorul sezon al UCL. Bianconerii sunt la egalitate de puncte (66) cu Napoli, ocupanta locului 3, şi cu AC Milan, care a căzut pe 5 după eşecul cu Lazio (3-0).

Conform sursei citate, Cristiano Ronaldo se gândea serios să plece de la Juventus, după rezultatele dezamăgitoare din ultima vreme, iar acum s-a decis: îi va spune "adio" actualei sale echipe, dacă aceasta nu va prinde unul dintre primele 4 locuri la finalul sezonului.

PSG, în pole-position să obţină semnătura lui Cristiano Ronaldo

Italienii mai scriu şi că PSG este favorită să obţină semnătura lui Cristiano Ronaldo, dacă acesta va pleca de la Juventus. 

Tuttosport scrie că au existat deja primele contacte între campioana Franţei şi agentul Jorge Mendes, iar Cristiano Ronaldo evaluează posibilitatea unui transfer în Ligue 1. Principalul atu al parizienilor, pe lângă puterea financiară, este capacitatea echipei de a câştiga UEFA Champions League, unul dintre obiectivele lui CR7 pe final de carieră.

Manchester United este şi ea interesată de o revenire a lui Cristiano Ronaldo pe Old Trafford, însă se confruntă cu probleme financiare şi nu îşi permite în acest moment un salariu uriaş, cum pretinde starul portughez.

"Viitorul lui Cristiano Ronaldo atârnă de un fir de aţă", mai scriu italienii, care au serioase semne de întrebare în privinţa participării lui Juventus în sezonul viitor din UEFA Champions League.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD

Dionisie Rusu