Cristiano Ronaldo (35 de ani) a cucerit al doilea titlu consecutiv în Serie A alături de Juventus, iar starul portughez le-a oferit o veste liniștitoare fanilor "Bătrânei Doamne".

La Juventus din 2018, Ronaldo mai are contract cu italienii pentru încă două sezoane, însă, de-a lungul acestui sezon, au existat mai multe speculații care îl dădeau plecat pe Cristiano mai devreme de termen, printre opțiuni numărându-se Paris Saint-Germain sau Manchester United.

În ciuda acestor zvonuri, Ronaldo pare hotărât să rămână la Juventus pentru cel puțin încă un sezon, așa cum se arată în ultima postare a atacantului de pe rețelele de socializare, notează digisport.ro

"Sunt fericit că am câștigat ultimele două titluri din cele nouă consecutive ale lui Juventus! A părut simplu, dar nu a fost.

Cu talent, dedicare și multă muncă îți poți atinge obiectivele și să fii mai bun an după an! Hai să îl obțin pe al treilea!", a fost mesajul postat de Ronaldo pe Instagram.

88 de meciuri a strâns Ronaldo la Juventus, atacantul reușind 63 de goluri și 18 pase decisive.

Vezi și: Singurul baschetbalist care a refuzat să îngenuncheze și să poarte tricou cu „Black Lives Matter” a părăsit terenul în scaun cu rotile