Doliu printre artiștii din Moldova, astăzi dimineață cântăreața Georgeta Voinovan a anunțat despre decesul fotografului Stas Blagoslovitu. Acesta ar fi fost găsit mort în apartamentul în care locuia, chiar de mama sa.

Stas Blagoslovitu, fotograful îndrăgit de aproape toate vedetele din Republica Moldova și nu doar, s-a stins din viață la vârsta de 33 de ani. El ar fi fost găsit fără suflare de către mama sa în apartamentul în care locuia.

Deocamdată nu se știe cauza exactă ce a provocat decesul tânărului, cadavrul acestuia urmează să fie supus necropsiei.

„Am primit o veste în noapte și nu mp pot liniști… Stas Blagoslovitu … Atât de devreme te-ai dus… Cândva parcă în glumă mi-ai spus că știi că vei trăi 33 de ani… și ai râs… Azi mă cutremură plecarea ta… la 33… Dumnezeu să te ierte și să-ți facă loc în Lumină…Amănunte nu știu încă. Doar știu ca e adevărat că Stas nu mai e printre noi”, a scris interpreta Georgeta Voinovan pe pagina de Facebook.

Zeci de persoane care l-au cunoscut pe Stas și-au exprimat îîndurerarea pe rețelele de socializare.

La una din ultimele postări ale fotografului moldovean de pe o rețea de socializare, făcută acum 4 săptămâni în urmă, acesta afișa certificatul internațional de vaccinuri în care anunța despre un vaccin proaspăt făcut la una din clinicile private din capitală.

La această postare, fotograful a primit un comentariu pe o notă de amuzament, că acesl vaccin i-ar aduce moartea fotografului, însă care acum la 4 săptămâni distanță pare unul înfricoșător.

„Stas iti mai dau 2 ani si 9 luni pana cand iti vor stinge lumina adica cu alte cuvinte vei "MURI" a scris internautul la adresa fotografului.


Carolin Minciuc