Sarah Kohan e una dintre nenumăratele vedete ale Instragramului, dar mai este cunoscută și ca soția fotbalistului mexican Javier Hernandez.

Născută în Australia, frumoasa Sarah nu și-a ascuns niciodată originile românești, ea mărturisind mereu când are ocazia că e „pe jumătate” româncă. Cum soțul ei s-a mutat în acest an în SUA, la echipa Los Angeles Galaxy, Sarah Kohan l-a urmat îndeaproape, mai ales că cei doi au deja împreună un băiețel de 8 luni. 

Proaspăta mămică e o fanatică a fotografiilor sexy, anul trecut ea desfătându-și admiratorii cu poze topless chiar în ultima parte a sarcinii. Perioada de autoizolare cauzată de pandemia cu coronavirus nu i-a picat deloc bine lui Sarah, în condițiile în care românca noastră obișnuia să-și petreacă timpul liber mai mult prin vacanțe exotice. 

Cum nici măcar ieșitul din casă nu e recomandat în aceste zile, Sarah Kohan a înlocuit deplasările cu cititul. Dar, după cum se poate vedea, partenera lui „Chicharito” n-a reușit să renunțe la latura sexy a personalității sale, ea întinzându-se pe patul din dormitor îmbrăcată sumar, cu o perecehe de bikini negri care abia se deslușesc. „Când lumea aflată în criză îți crează propria viață fermecată acasă”, a speciaficat ea în explicația fotografiei.

Dionisie Rusu