Willian (31 de ani) are șanse mari să plece de la Chelsea în această vară, iar o posibilă destinație ar putea fi chiar rivala londoneză, Arsenal.

Cei de la Chelsea se așteaptă deja la o „trădare” după ce Willian va deveni liber de contract, scriu cei de la The Guardian, într-un amplu material despre situația clubului de pe Stamford Bridge.

În Willian a ajuns la rușii de la Anzhi, după ce a plecat de la Șahtior, iar în vara aceluiași an a fost remarcat de Chelsea, care l-a transferat pentru 35 de milioane de euro.

Două titluri de campion al Angliei a cucerit Willian în perioada petrecută la Chelsea.

Chelsea îl vrea pe Kai Havertz

După ce l-au luat pe Timo Werner, care s-a pozat recent pe Stamford Bridge, cei de la Chelsea sunt aproape să ia un alt german, pe Kai Havertz. De asemenea, aceștia vor și un portar pentru a-l înlocui pe Kepa Arrizabalaga. Presa internațională a scris recent că Oblak și Ter Stegen s-ar număra printre variante.

Chelsea îl are deja pe „noul Hazard”

Chelsea îl are deja în echipă pe „noul Hazard”. O spun cifrele. Americanul Christian Pulisic are același număr de goluri marcate precum belgianul în primul său sezon pe Stamford Bridge.

Eden Hazard a marcat în sezonul 2012-2013 nouă goluri în 34 de meciuri. Pulisic a avut nevoie de doar 24 de partide pentru a ajunge la același număr de goluri, potrivit englezilor de la The Sun.

Diferența este făcută și la assist-uri. Belgianul, în prezent la Real Madrid, a oferit 11 pase decisive, în timp ce Pulisic a bifat doar patru, scrie digisport.

Eden Hazard a plecat de la Chelsea în vara anului 2019 la Real Madrid, club care l-a dorit cu insistență la acea vreme și care a plătit 115 milioane de euro pentru transferul său. Internaționalul belgian a semnat până în 2024 cu noua campioană a Spaniei.

Vezi și: PANICĂ la Real Madrid. Un jucător de la echipă a fost confirmat pozitiv cu COVID-19

Dionisie Rusu