Victor Osimhen a devenit în vară cel mai scump transfer din istoria clubului Napoli, după ce a fost adus pentru 70.000.000 de euro de la Lille, dar viața sa nu a fost întotdeauna atât de ușoară.

Atacantul de 21 de ani, născut în Nigeria, în orașul Lagos, a dezvăluit perioada dificilă prin care a trecut la o vârstă fragedă, după ce mama sa a decedat, iar tatăl și-a pierdut locul de muncă. Pentru a-și asigura existența, Victor Osimhen recunoaște că a fost nevoit să vândă sticle cu apă pe stradă.

Perioada delicată prin care a trecut Victor Osimhen în copilărie

”M-am născut și am crescut în Lagos, într-un loc numit Olusosun. Am crescut într-o loc foarte sărac, a fost foarte greu. Mama a murit când eram mic, la trei luni după ce tata a rămas fără serviciu. Au fost momente critice pentru mine și frații mei, am fost nevoit să vând apă pe străzile aglomerate din Lagos pentru a supraviețui.

Vin dintr-un loc unde nu există speranță. unde nimeni nu-ți dă vreo șansă. Am tras din greu pentru că am știut că fotbalul este singura speranță pentru mine și familia mea.

Dacă i-ai fi întrebat pe cei vecinii mei, nimeni nu ar fi spus că din familia noastră poate ieși ceva bun. L-am văzut mereu pe tata traversând perioade grele, cred că am învățat mult din asta”, a declarat Victor Osimhen, potrivit Sky Sports Italia.

Atacantul care a impresionat în stagiunea trecută la Lille a transmis că a practicat diferite munci în copilărie, pentru a putea oferi o mână de ajutor, din punct de vedere financiar, familiei.

”Copilăria mea a fost grea, față de alți copii, care poate s-au bucurat de acea perioadă. Eu am fost nevoit să lupt pentru a supraviețui. Am muncit pentru a mă întreține, pe mine și pe familia mea.

Am plecat de acasă când eram foarte mic, stăteam pe străzile din Lagos. Am făcut tot felul de munci, am tuns iarba, făceam anumite livrări pentru vecini, le vindeam apă, totul pentru a avea ce să mănânc și pentru a-mi ajuta familie. Copilăria mea a fost grea, nu a fost nimic care să-mi placă în acea perioadă”, a recunoscut Victor Osimhen.

Vezi și: Novak Djokovic îl va întâlni pe Rafael Nadal în finala turneului de la Roland Garros