Cel mai inutil accesoriu Apple, cum au fost numite rotițele de 700 de dolari lansate de companie pentru computerul Mac Pro, are acum concurență.

O firmă a lansat acum rotile mai ieftine și mai avansate pentru Mac Pro. Modelul celor de la OWC costă 250 de dolari și are și un sistem de blocare, care lipsește de pe cele oferite de Apple.


Suma este în continuare mare, dar să nu uităm că, în cea mai avansată configurație, Mac Pro poate costa 52.600 de dolari. 

Accesoriu Apple scump, dar simplu de montat

Produsul OWC oferă și alte avantaje. Roțile Rover Pro se atașează direct pe piciorușele computerului și nu necesită scule pentru a fi montate. Picioarele costă și ele 300 de dolari.


Pentru Mac Pro sunt disponibile și alte accesorii originale foarte scumpe. Apple a lansat, împreună cu computerul, monitorul Pro Display XDR în valoare de 5.000 de dolari și suportul Pro Stand, care costă 1.000 de dolari.

Apple vinde accesorii foarte scumpe de mulți ani, dar compania reușește de fiecare dată să surprindă cu prețurile cerute. Un cablu audio Lightning to 3,5 mm costă 35 de dolari, iar Thunderbolt 3 Pro Cable, cu o lungime de 2 m, are prețul de 130 de dolari.

Vezi și: 5 trucuri să prelungești durata de viață a telefonului tău

Dionisie Rusu