Specialiștii în astrologie susțin că unii nativi sunt mereu în stare de alewrtă și se sperie și dacă aud un zgomot cât de mic.

Există persoane care se sperie extrem de ușor și intră foarte repede în panică, astfel că aceștia nu trebuie sperieți nici măcar în glumă de cei din jur. Astrologii afirmă că patru zodii ies în evidență din acest punct de vedere.

Persoanele din zodia Rac sunt extrem de sperioase, indiferent despre situația de care este vorba. Dacă vor auzi vreodată expresia ”trebuie să vorbim”, vor dispărea fără urmă de frica unei discuții. Nici măcar în glumă nu trebuie să le spună cineva așa ceva.

Despre nativii din zodia Pești se spune că au frici legate de toate aspectele vieții. Sunt extrem de sensibili și frica, de orice fel ar fi ea, îi paralizează. se spune că se tem și de umbra lor. Dificultățile îi sperie și au mereu impresia că nu pot depăși situațiile complicate pe care le trăiesc la un moment dat.

Cei născuți sub semnul Taurului sunt înspăimântați de pericole, de orice fel ar fi acestea. Din acest motiv se tem să ia decizii rapide, fiind extrem de prudenți în tot ce fac, fiind speriați de posibilitatea de a fi răniți fizic sau emoțional. Chiar dacă nu întâmpină dificultăți serioase, nativii din această zodie vor fi întotdeauna temători.

Nativii din zodia Vărsător se numără și ei printre cei care au tot felul de frici. Intră în panică și au tot felul de temeri dacă lucrurile nu funcționează așa cum își doresc ei. Încearcă de multe ori să mascheze aceste frici, însă în adâncul sufletului lor sunt înspăimântați și de cele mai mici lucruri sau cele mai comune situații.

Carolin Minciuc