Maria Dolores dos Santos Aveiro (65 de ani) joacă un rol extrem de important în viaţa fiului său, Cristiano Ronaldo (35 de ani), după cum starul lui Juventus a recunoscut în repetate rânduri.

Maria Dolores dos Santos Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo, recunoaşte că a vrut să facă avort

Maria Dolores dos Santos Aveiro şi tatăl lui Cristiano, Jose Dinis Aveiro, i-au crestul pe fotbalist şi pe fraţii săi în Funchal. Starul lui Juventus mai are un frate şi două surori: Hugo dos Santos Aveiro (45 de ani), Elma dos Santos Aveiro (47 de ani) şi Katia Aveiro (43 de ani).

În documentarul intitulat „Ronaldo", Maria Dolores a recunoscut că s-a gândit să facă avort când era însărcinată cu actualul star al fotbalului mondial.

„El este un copil pe care am vrut să-l avortez. Dumnezeu nu a vrut ca asta să se întâmple şi am fost binecuvântată pentru asta. Dumnezeu nu m-a pedepsit.", a recunoscut Maria Dolores în documentarul "Ronaldo", conform The Sun.

„Uneori Cristiano mai râde de mine şi îmi zice: „N-ai vrut ca eu să mă nasc, dar acum vezi că sunt aici şi vă ajut pe toţi.” Ne amuzăm deseori pe tema asta.", a mai spus mama lui Cristiano Ronaldo.

Cine este Maria Dolores dos Santos Aveiro, mama lui Cristiano Ronaldo

Tatăl lui Ronaldo, Jose Dinis Aveiro, a decedat în 2005, la doar 53 de ani, din cauza unor afecţiuni la ficat.

Dolores trăieşte acum alături de Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez şi cei 4 copii ai fotbalistului. Ea nu s-a recăsătorit după decesul bărbatului său.

Maria Dolores dos Santos Aveiro petrece foarte mult timp alături de nepoţii săi, cu care postează foarte multe poze pe reţelele sociale.

Mama lui Ronaldo deţine un restaurant în Brazilia, numit Casa Aveiro. Dolores şi-a consolidat afacerea după succesul avut cu prima locaţie de acest gen, din Madeira.

Vezi și: Tatăl lui Djokovic l-a sfătuit pe Federer să se apuce de altceva

Dionisie Rusu