Paula Dapena, fotbalista din Spania care a sfidat momentul de reculegere ţinut în memoria lui Diego Maradona, a dezvăluit ce a păţit după acest episod, care a făcut înconjurul lumii.

Paula Dapena, după ce sfidat momentul de reculegere în memoria lui Diego Maradona: "Am primit ameninţări cu moartea"

Sportiva susţine că a doua zi a primit ameninţări cu moartea, însă afirmă cu tărie că nu are nicio urmă de regret pentru gestul său.

"Nu doar eu am fost hărţuită prin intermediul reţelelor sociale, ci şi colegele mele. Nu a fost doar hărţuire, însă, au existat şi ameninţări cu moartea. Cineva mi-a scris „Îţi voi afla adresa, voi veni la tine acasă şi îţi voi rupe picioarele!”.", a afirmat Paula Dapena, conform Goal.com.

Apoi, fotbalista a explicat încă o dată de ce a refuzat să respecte momentul de reculegere ţinut în memoria lui Diego Maradona.

"În termeni fotbalistici, Maradona a avut calităţi extraordinare. Dar, ca persoană, a lăsat mult de dorit. Aşa că să ţin un moment de reculegere pentru a-i aduce un omagiu este împotriva firii mele. Nu am putut să o fac.

Pentru a fi un bun sportiv, trebuie să ai valori în viaţă şi să fii un om bun. Un fotbalist este un om înainte de a fi fotbalist, cu atât mai mult cu cât este un idol pentru atât de multe persoane, cum este el. Sunt lucruri pe care le poţi separa, dar şi lucruri de care nu poţi face abstracţie.", a mai spus Dapena.

Fotbalista speră că ameninţările primite în ultima zi nu sunt serioase şi anunţă că va lua măsuri împotriva celor care i-au trimis comentarii nepotrivite.

"Poate le voi divulga numele celor care m-au ameninţat pe reţelele sociale, astfel încât să le fie închise conturile. Aş putea să-i raportez, dar nu cred că s-ar întâmpla ceva. Voi vedea ce pot face în acest sens.", a încheiat Dapena.

Sursa: Digi Sport

Vezi și: FOTO // Un sportiv rus s-a căsătorit cu o păpuşă

Dionisie Rusu