Procuratura pentru Combatarea Criminalității Organizate și Cauze Speciale oficul Nord a anunțat despre identificarea unuia dintre învinuiții în cazul de răpire a unui cuplu din satul Vertiujeni, Florești, iar cauza a fost transmisă în judecată.

”În noaptea de 8 spre 9 aprilie 2015, angajați ai comisariatului de miliție din orașul Camenca au răpit din propria locuință aflată în satul Vertiujeni, Florești un cuplu, cetățeni ai Republicii Moldova.

Aceștia au fost târâți noaptea pe drumul pietruit din sat, băgați în o luntre și transportați peste râul Nistru și duși la așa numitul comisariat de miliție din Camenca.

Recent Procuratura pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale oficiul Nord a anunțat despre identificarea unuia dintre învinuiți, iar cauza a fost transmisă în judecată.

Chiar dacă există numeroase cazuri de încălcări grave a drepturilor omului de către regimul din stânga Nistrului, astfel de dosare rar ajung în instanța de judecată. Victimele sunt reprezentate de avocați din cadrul Promo-LEX” , relatează Promo-LEX