Șoferul care ar fi provocat accidentul rutier de la intersecția str. Ismail cu Bd. Ștefan cel Mare își recunoaște vina, informează ProTV. Totuși, bărbatul declară că nu a participat la cursa ilegală.

Învinuitul a cerut să fie lăsat în libertate. Mai mult, potrivit sursei, el a spus în fața instanței că intenționează să plătească despăgubiri familiilor victimelor.

Sentința în procesul pornit pe marginea accidentul care s-a produs în noaptea de 17 mai în centrul capitalei urmează să fie pronunțată pe 11 august. Conform jurnaliștilor de la Ziarul de Gardă, care fac referire la Valentina Ciobanu, procurorul de caz, ar urma să fie pedepsit cu șase ani și opt luni de pușcărie și priva de dreptul de a conduce.

Amintim că, în noapte de 17 mai, șoferul unui taxi și pasagerul său s-au stins din viață după ce mașina în care se aflau a fost lovită violent de un vehicul de model Audi. În urma accidentului, alte patru persoane au suferit leziuni, iar în presă au apărut informații că totul s-ar fi întâmplat în urma unui pariu cu miza de 50 de euro.

Vezi și: FOTO // Accident GRAV la Hâncești. Doi copii au ajuns la spital iar unul dintre șoferi a fugit de la fața locului

Sursa: Zugo.md