Primarul localității Ștefăneștii de Jos, județul Ilfov, România, este audiat joi, el fiind suspectat că împreună cu alți bărbați ar fi violat o minoră acum patru ani. Fata avea 12 ani la momentul agresiunii în urma căreia a rămas însărcinată și a născut un copil.

Joi dimineață, anchetatorii au făcut precheziții atât la locuința primarului Robert Ștefan, cât și la sediul primăriei, scrie Digi24.

El și alți patru bărbați care ar fi fost implicați în agresiune sunt audiați la sediul Poliției Ilfov, în dosarul în care se fac cercetări pentru viol, act sexual cu minor și șantaj.

Totodată, la sediul poliției este audiată și o femeie, care este acuzată de șantaj. Anchetatorii au suspiciuni că, în încercarea de a își acoperi faptele, edilul ar fi amenințat-o și ar fi șantajat-o pe fată.

Agresiunea sexuală ar fi avut loc la finalul lui 2018. Potrivit informațiilor Digi24, victima ar fi avut la vremea respectivă 12 ani. Fata a rămas însărcinată și a născut un copil. Anchetatorii fac cercetări pentru a stabili cine este tatăl copilului.

Actualul primar este la al doilea mandat și a mai fost implicat într-un scandal la scrutinul de la alegerile locale, când un bărbat l-a acuzat de agresiune în secția de votare. Polițiștii au stabilit atunci că a fost vorba doar de o ceartă.

ABONEAZĂ-TE LA CANALUL NOSTRU DE TELEGRAM - PARANTEZE.MD